Masturbeeri rohkem

Paljud naised suudavad palju kergemini teistes inimestes mõnutunnet tekitada, aga enda puhul see ei õnnestu. Sageli tunneme, et peame olema “tasemel”, et mees meid ihaldaks ega keskendu sellele, mida me ise soovime. Iseendaga mängimine võib aidata sellest murest vabaneda.

“Paljud naised ei ole veel õppinud, kuidas anda endale luba mõnu tunda,” väidab ka sekspert Dr. Kat Van Kirk. “Harjuta iseendale keskendumist läbi hingamise ja oma keha tunnetamise.”

Vaata ennast

Kui muretsed, kui puhas sa sealt alt oled, kuidas maitsed või lõhnad, kas sul on liiga palju karvakesi või milline sa sealt üleüldse välja näed, tekib kohe vaimne blokk. Dr. Kat soovitab õppida oma keha armastama ja nii suudad ka ärevusest vabaneda. “Istu või leba pikali ning võta appi väike peegel ja uuri lähemalt, milline sa siis oled ning hinda seda,” soovitab ta.

Keskendu oma partnerile

Kui oled hetkel andja rollis, võid muretseda, et kas oled piisavalt hea ja seda eriti juhul, kui ta ei tule. Reaalsuses aga, isegi, kui ta ei saa orgasmi, on see ikkagi suurepärane tunne. Naudi hetke ja keskendu tema reaktsioonidele — kuidas ta puusad liiguvad ja milliseid hääli ta teeb — ning käitu vastavalt sellele.

Naudi hetke

Proovi mitte liiga palju stressata. Lõõgastu, tekita õige meeleolu ja naudi hetke. Keera vajadusel valgus hämaramaks ja võta käeulatusse klaasike veini ehk teiste sõnadega, tee mida vaja, et tunda end mugavalt. Alusta muude seksuaalsete mängudega nagu suudlemine, massaaž, rindade katsumine jne. Seejärel liigu edasi tema meheau juurde, suudle ja puuduta teda ning kui tunned end piisavalt hästi, asu asja kallale.

Keskendu sellele, mis tundub hea

Üks kõige tavalisemaid vaimseid blokke, on hirm selle ees, et sa ei saa orgasmi. Kui mõtled sellele liiga palju, siis ega sa sellega ennast ei aita. Keskendu parem sellele, et tunne on hea ja ära kardab seda ka oma kallimale teada anda. See teeb ta kindlasti õnnelikuks.

Allikas: StyleCaster