Kommentaatorid aga arvasid teisiti. Autorit sõimatakse litsiks, Naistekat hooramist propageerijaks ning imestatakse, kes küll selliseid õudseid ja jäledaid soovitusi välja mõtleb.

Ma võin sellest järeldada vaid üht. Naisteka lugejate seksielu ei ole väga mitmekesine. Tõenäoliselt võetakse see jälk protseduur ette vaid laste sigitamiseks maksimaalselt kaks korda elu jooksul ning viiakse läbi pimedas, teki all ning haudvaikuses. Tõenäoliselt vanas heas misjonäripoosis ning käsi ja suud rangelt vaos hoides. Paistab, et lugejate meelest ei seksita naudingu pärast, hoidku selle eest. Ikka ja ainult laste saamise eesmärgil. Orgasmist on nad ainult Naistekast või Cosmost lugenud, ise kogenud tõenäoliselt mitte. Seksist saadav nauding on neile arusaamatu ning seetõttu halvustavad nad mõnuga artikli autorit.

Kuidas muidu seletada seda vihaste kommentaaride hulka?

Normaalse vaba seksuaalsusega ja kompleksivaba inimese jaoks kuuluvad selles artiklis välja toodud punktid (vähemalt suur osa neist) seksielu juurde. Fantaasiad, mängud, mänguasjad, porno ja kähkukad — no mis neis ometi imelikku on? Hea küll, üheöösuhe, seks hea välimusega mehega ja vanema mehega on võib-olla natukene ekstreemsemad, aga vaba kahekümnendates naise jaoks, kes oma sarvi maha jookseb, mitte midagi erilist.

Olen üllatunud, et eestlaste suhtumine seksi ja seksuaalsusesse endiselt nii muinasaegne on. Ei mingit vabadust, lõõgastust ega naudingut, vaid tuim nühkimine pimedas toas ja teki all. Sealt vist tulevadki need vihased kommentaatorid, kes pole elu sees head seksi saanud ega tea nüüd, millest räägivad.