1. Orgasm on kõige olulisem

See võib olla üks kõige halvemaid nippe, mida sinuga jagatakse. “Orgasm ei peaks olema seksi eesmärk,” teab ka kliiniline terapeut ja raamatu “Mastering Multiple Position Sex” autor Eric Marlowe Garrison. Kui sinu jaoks on kõige olulisem just orgasm, rikub pinge, mida selle saavutamise nimel tunned, kogu kogemuse sootuks ära, mistõttu on oluline keskenduda hoopis sellele, mis sind ja su partnerit erutab.

2. Kasuta oma hambaid

Põhjus, miks su genitaalid on nii suurepärased, on tõsiasi, et need on väga tundlikud. See tähendab, et ka asjad, mis ei kõla väga valusalt (näiteks õrn näpistamine või näksamine), tunduvad seal all pool palju hullemad. “Kui räägime hammastest su suguelundite läheduses, siis ära neid kindlasti ilma loata kasuta,” soovitab seksuoloog ja seksterapeut Reece Malone.

3. Tõmba ta juukseid

Paljudele inimestele meeldib, kui seks on pisut karm ja see võib tähendada ka juustest tõmbamist. Kui see aga juhtub ilma hoiatamata, võib see olla suur viga. Rääkige ikka igasugused valu tekitavad tegevused enne omavahel läbi.

4. Ühenda toit seksiga

Mõndade inimeste jaoks on toidu kasutamine magamistoas erutav, aga tegelikult kaasneb sellega ka palju ebameeldivat. Lisaks, kui proovite mõnda toiduainet sinu sisse toppida, võib see tuua kaasa terviseprobleemid. Vagiina normaalne pH tase on umbes 3.8 kuni 4.5 ja selle häirimine võib mõjutada ka heade bakterite taset, mis hoiavad organismi tervena.

Kui tahad siiski toitu seksmängudes kasutada, siis selle asemel, et teha sõõrikust vagiina (seda on päriselt tehtud), eelista pigem šokolaadi kastetud maasikate limpsimist. Ka erinevate maitsetega libestid on variandiks.

5. Otsi üles G-punkt

Me ei väida, et G-punkt pole midagi imelist, aga kui su mees meeleheitlikult sõrmedega su vagiinas sorkides seda otsib, võid saada haiget. Täpselt nii nagu kliitoriga, tuleks ka G-punkti õppida ettevaatlikult tundma ja sina saad naisena oma partnerit juhendada.

6. Proovige Kama Sutrat

Leiutatud on väga palju erinevaid asendeid, millest nii mõnigi võib sulle tagada vapustavalt hea kogemuse, aga paraku pole need kõigile mõeldud. Mõned neist poosidest nõuavad head painduvust ja tugevat vormi, mistõttu võtke rahulikult ja treenige end samm-sammult seksjumala(nna)teks.

7. 50 halli varjundit

See maailmakuulus raamatusari koos filmidega on muutnud piitsad ja käerauad küll populaarseks ning aina rohkemad paarid on valmis seda kõike avastama, aga ka siin on olemas õige ja vale viis. Alustuseks tasuks end eelnevalt selle maailmaga kurssi viia ja alustada näiteks vastavasisuliste raamatute lugemisest.

8. Proovi “midagi uut”

Anaalseks on paljude inimeste jaoks küll nauditav, aga see nõuab ka õigeid oskusi ja teineteisega arvestamist. Kui sa sellega ei arvesta, võivad järgneda igasugused erinevad probleemid. Esiteks tee üldse kindlaks, kas see ka su partnerit huvitab ja isegi, kui te mõlemad seda tahate, teadke, et anaalseksiks on vaja palju libestit ja mõningate venitusharjutuste tegemist.

9. Unustage õhtul seksimine

Me ei ütle, et hommikul seksimine on halb. Kui sul on tuju seksida hommikul, siis tee seda, aga lihtsalt tea, et kui teed seda ainult selleks, et oma armuelu päästa, ei pruugi mitte kuidagi mõjuda. “Kui te pole eelnevalt puhanud ja olete stress, võib seks hommikul olla täpselt sama halb nagu seks õhtul,” väidab Garrison. “Kui oled pärast tööd seksimiseks liiga stressis, peaksid keskenduma hoopis stressist vabanemisele.”

Allikas: Men’s Journal