Kas te teadsite, et...

juba antiikajal kasutati naiste ilu ja sensuaalsuse peegeldamiseks peeglit.

Daakias riietusid aristokraatlikku klassi kuuluvad naised elegantselt, et end peeglist imetleda.

Arheoloogid on leidnud kaunistatud tinaraamiga klaaspeegleid. Peaaegu kõigi raamide sisse on graveeritud erinevad mõtteterad, sealhulgas: TRIL KALE/ TE KALO/ MIN ALO, mis tähendab “ilusate hulgas olen mina kõige ilusam” või FORMASO BIST MIN FECIT, mis tähendab "ma teen ennest kõige ilusamaks”.

Kihlatute peegel

Sufi traditsiooni järgi riputatakse peegel selle toa tagumisele seinale, kus armastajad esimest korda kokku saavad. Sellega antakse kihlatute esimesele kohtumisele õnnistus.

Armastajad sisenevad ruumi kahest vastastikku asetsevast uksest ning selle asemel, et teineteist otse vaadata, näevad nad üksteise peegelpilti.

Maagiline peegel

Räägitakse, et hindude surnute jumal Yama kasutas viimasel kohtupäeval peeglit, mis näitas inimese saatust, tema eluajal tehtud tegusid ja mõtteid.

Kui te oskate peeglisse õieti vaadata, siis võite näha seal palju enamat kui vaid füüsilisi asju. Sellel hetkel saab peeglist maagiline ese ja valgustuse tööriist.

Kui peegel on kaetud tolmuga, siis sümboliseerib see rumalusest tumenenud hinge. Peegel on abieluharmoonia sümbol. Legendi järgi tähendab purunenud peegel armastajate lahkuminekut. Räägitakse, et purunenud peegel ilmutab end mehele lobamokast naisena, et anda talle teada abikaasa truudusetusest. Hinged vastasid vanasti küsimustele, peegeldades armukese nägu peeglis.

Uks Lilithi maailma

Peegel juhib naised ka riivatusele. Juudi pärimuste kohaselt on omavahel tihedalt seotud ka maailma esimene, enne Eevat loodud naine Lilith. Lilithi maailma saab iga peegli kaudu. Peegel on värav Teise Maailma, täpsemalt Lilithi koopasse, kus ta elas, kui Aadama juurest lahkus. Seal kohtus ta oma deemonitest armukestega ja sigitas juurde uusi deemoneid. Nood lahkusid koopast laia maailma, ja kui nad tahavad koju tagasi, piisab vaid, kui nad seisatuvad lähima peegli ees.

Ja kui vooruslik tütarlaps silmitseb peeglit piisavalt kaua, siseneb Lilithi tütar tema mõtetesse silmade kaudu, ja juhib edaspidi ta riivatut käitumist, usub iidne juudi pärimus.

Magamistoapeeglid

Kui peegel on paigutatud magamistuppa niimoodi, et te saate end sealt armastamise ajal vaadata, või on peegel paigutatud lakke voodi kohale, võib see sütitada võimsaid erootilisi fantaasiaid. See võib mõjuda tõelise armurohuna, mis on lihtne, aga väga mõjus.

Armastamise ajal on meie meeled äärmiselt vastuvõtlikud ning neist igaüks edastab uskumatuid ja keerulisi tundeid. Kõigist meeltest on nägemismeel sageli piiratud, kuna sageli ei ole meil võimalik end armastamise ajal näha ja imetleda.

Naine, kes ei sea enesele tõkkeid, tahab loomulikult näha end kallimaga armastamas ja naudingu laineil hõljumas. Strateegiliselt paigutatud peegel võib aidata kujutlusvõimet stimuleerida ning süvendada hetke lummust.

Teineteist peeglist vaatavad armastajad saavad selliselt jälgida kogu tegevust ja mitte ainult osa sellest, nii nagu see enamikul juhtudel on. Ja see on väga oluline, kuna meie kehad erutuvad rohkem, kui me neid vaatame.

Kui keegi meid vaatab, käivitub meis automaatselt sisemine mehhanism. See mehhanism muudab meid tähelepanelikumaks nii iseenese kui selle inimese suhtes, kes meid vaatab. Sellisel juhul analüüsite te spontaanselt oma hoiakut, käitumist ja mõtteid ning olete teadlikum sellest, mis teis ja teie läheduses toimub.

Iseenese jälgimine armastamise ajal võimaldab meil sukelduda sügavamalt sellesse tegevusse ning aitab stimuleerida sensuaalsust ja erootikat.

Näiteks võite kujutleda, et peegel on aken kõrvaltuppa, kus on kaks armastajat, kes esinevad just teile.

Võite armatseda sellises asendis, et näete üksteise suguelundeid, nii et peeglist saab justkui pornofilm.

Enda vaatamine peeglist võib olla osa alistumis- ja domineerimismängudest.

Võib masturbeerida peegli ees nii, et teie partner näeb teid peeglist.

Seega riputage oma korterisse võimalikult palju peegleid, kuna need aitavad teil olla teadlikumad nii oma välimusest kui sisemistest hoiakutest.