Palju me ka ei narriks meeste võimet peenise peale mõelda, tuleb tunnistada, et selles on omajagu köitvust. Isegi Christina Aguilera vastas oma intervjuus Cosmole kunagi, et kui ta oleks mees, siis ta masturbeeriks.

See on üks “aksessuaar”, mida meil pole, ja meid intrigeerib mõte sellest. Et peenise tähtsusest selgust saada, palusime meestel “eesriide” (teksad) alla lasta ning jagada meiega oma varjatumaid mõtteid, salahirme ja rõõme.

Mehe parim sõber

Meestel tekib päeva jooksul 11 erektsiooni, seega pole ime, et nad muust mõelda ei suuda, kui see endast pidevalt märku annab. Muidugi on selge, et nad on selle füüsilise olemasoluga kursis — keskmine mees masturbeerib 8 korda nädalas. Aga lisaks füüsilisele naudingule on see ilmselgelt seotud ka vaimsega, sest kui küsisime meestelt, mida nad selleta teeksid, oli vastuseks “igavleks”, “läheks hulluks” ja “plaaniks enesetappu”.

Lisaks sellele, et tegemist on paljunemiseks vajaliku organi ning ülima naudingu allikaga, on peenis paljudele meestele mehelikkuse mõõdupuuks. Suur peenis tähendab jõulist meest, sellist, kes ürgajal rusikaga vastu rinda tagus, näidates sellega, et ta on tõeline karjajuht ja alfaisane.

Mehed tunnistavad, et see n-ö pisiasi (või mitte nii pisi-) juhib paljuski sageli nende käitumist ja mõtlemist. “Mõnikord juhin mina teda, teinekord tema mind,” nendib  Paul. “Peenis võib rikkuda su moraali ja otsustusvõime, kindlameelsuse ja halval juhul ka suhte. See on mehe parim sõber ja samas ka suurim vaenlane, aga kuna tema eesmärk on alati õnnelik lõpp, andestan talle.”

Mõõdupuu

Kui neil, kel see õigel hetkel verd täis vägilaseks muutub, aitab see saavutada veelgi suuremat enesekindlust ja julgemalt naisi lantida, siis väiksemaga varustusega sookaaslased võivad vaevelda enesekindlusekriisis. Meestearst Rob Hicks kommenteerib: “Hirm, et see pole piisav, on ärevuse algpõhjus ning võib mõjutada kõike, mida mees teeb. Tegelikult pole olemas kaht ühesugust peenist — need võivad olla kõverad, sirged, väikesed või suured. Ja kuigi mehed selle üle nalja viskavad, juhivad nad sageli vestluse otsekui kogemata teemale, milline on “normaalne” peenis. Kuna aga selle kohta on levinud palju väärarusaamu, võib see probleeme ja ebakindlust ainult suurendada.”

Keskmine peenis on 16,5 cm pikk ja keskmine vagiina 7,5 cm sügav, seega ka kõige vähem varustatud mees ei tohiks naisele pettumust valmistada — mehi see kõnekas fakt muidugi ei lohuta.

Kuidas saaksid sina mehe ja ta “au ja uhkuse” omavahelistes suhetes olulist rolli mängida? “Mu elu parim seks oli naisega, kes tegi suuruse kohta komplimente,” mainib Paul. Ei, sa ei pea seda nähes rõõmust kilkama, kuid vahel justkui muuseas seda mainides teenid kõvasti plusspunkte.

Suurem ei ole alati parem…

Sa võid arvata, et erootikafilmides nähtud suured peenised valmistavad naistele mõnu ja õnnistavad selle kandjat enneolematute võimalustega. Marko räägib, mida suur peenis tema jaoks tegelikult tähendab, ja tunnistab, et tema sekselu oleks võimalusterohkem, kui tal poleks nii suur.

Kui suur sul on?

Tavaolekus 13 sentimeetrit, kõvastunult 21-22.

Mida see sinu jaoks tähendab?

Ma ei saa kunagi ennast lõpuni lõdvaks lasta ja lihtsalt olukorra ajel tegutseda, pean alati kontrollima, et ma haiget ei teeks. Naise sisse võin lõpuni minna vaid väga aeglaselt, mingist kiirest liikumisest ei saa juttugi olla.

Kas sa oled täheldanud, et suurematel naistel on sellega vähem probleeme?

Kuigi mul ei ole kunagi alla 175 cm pikkust naist olnud, ei ole mingit seost naise enda suuruse ja mahutavuse vahel.

Mis on halvim, mis see endaga kaasa on toonud?

Läksin oma pikaaegsest elukaaslasest lahku, sest tal tekkis aastatega minu vastu psühholoogiline tõrge. Ta ei kannatanud enam ühtki mu puudutust, sest sai peaaegu alati haiget.

Aga teiste naistega?

Naised ei räägi voodis eriti, aga kõhuvalud, hõõrdumisest tekkinud haavandid ja väike veritsus on tavalised. Ebameeldivaim asi on selle juures hirm, et ma tahan teha head, aga võin teha tahtmatult haiget.

Kas mõni naine on ka nii ära ehmatanud, et asja päris katki jätnud?

Sellist juhust pole õnneks olnud. Järgin inimese kehakeelt ja näoilmeid, tajun-kuulen, kui teen talle haiget. Vahel on muidugi mõnu ja valu raske eristada.

Kas anaalseks võiks olla sinu jaoks alternatiiv?

Olen ka seda proovinud. Selle jaoks on mul liiga jäme.

Kas sul on olnud naisi, kelle puhul sinu suurus pole üldse probleem?

Üks naine on olnud. Talle meeldis veidike karmim seks ja temaga sain pea kõigis poosides tegutseda.

Millist asendit soovitaksid naistele, kelle teele satub samasugune hästi varustatud mees?

Tean omast kogemusest, et doggystyle on kõige valulikum. Parim asend on selline, kus naine saab kontrollida, kui sügavale ma lähen — näiteks naine peal sobib selleks hästi. Ise naise sisse minnes pean alati kontrollima, et oleksin õige nurga all. Tähtis on tagasiside ja teineteise kuulamine.