“Eriti ei viitsi, aga olgu peale… ”

Emb-kumb partner ei viitsi eriti seksida või pole tal selleks tuju, kuid ta läheb sellega siiski kaasa, kartes muidu teise tundeid haavata. Tead küll, sa loeksid parema meelega raamatut või jääksid magama, aga tahad olla hea kallim ja lähed tema lähenemiskatsetega kaasa. Mõtled terve aja, et partner võiks juba “küllalt” saada. Oeh, see pole tõepoolest just kõige seksikam olukord.

“Ai, ettevaatust, AI!”

Sul on käsi värskelt kipsi pandud ja valutab veel, kuid kallimal tuleb tuju peale. Sul pole ka midagi selle vastu ja te proovite kuidagi hakkama saada, kuid kogu olukorrast saab vaid üks piinlik kohmitsemine.

“Nuuks!”

Nii mõnedki on tunnistanud, et tunnevad pärast matuseid mingit ebaloomulikku vajadust seksida. Seks võib tõepoolest olla justkui lohutuseks, kuid seda vaid siis, kui mõlemad on nukrad. Keegi ei taha seksida inimesega, kes näeb välja, nagu ta puhkeks kohe nutma.

“Mis su nimi oligi?”

Seks suvalise inimesega pole kunagi hea — tõeliselt suurepärane seks põhineb armastusel ja usaldusel, mitte ma-loodan-et-tal-mingeid-haigusi-polnud üllatustel.

“Maisaa m’dagi aru… ”

Täiesti purjus peaga seks on alati halb, kuid kuna sa oled purjus, ei pruugi sa seda võib-olla mõista. Naine pole nii tundlik, kui peaks ja mees pole nii võimekas, kui vaja oleks ning alati on oht, et üks teist hakkab kohe oksele.

“Köhh-köhh… lurts!”

Seks haige või suisa palavikus inimesega ei saa olla erutav, olgu haige kui “kuum” tahes. Kas sa tõesti tahad kellegi tatistest ninaaukudest sisse vahtida või vaid teatud poosidega leppida, sest muidu hakkab teisel pea ringi käima?

“Beibi, ma pakun sulle tõelise mõnuminuti!”

Tead küll, see saab läbi enne, kui see alatagi jõuab. Kui sa tead, et mees su kõrval on iga kord selline, siis me ei soovita temaga seksimist alustadagi. Tõenäoliselt lõpetab ta juba “poolel teel”.