Kulmud — mida võimsamad, seda suurem iha! Õhukesed ja peenikesed kulmud viitavad sellele, et sind huvitab rohkem vaimne maailm.

Silmad — heledamate silmadega inimesed saavad kergemini rahulduse ning nad ei seo seksi tingimata armastusega. Tumedate silmadega inimesed on kirglikud ja emotsionaalsed ning eelistavad pikki ja sügavaid suhteid ning pikki ja meelaid seksielamusi. Nad on voodis suured eksperimenteerijad.

Nina — nöbininade omanikud naudivad romantilist seksi, eelistatult misjonäripoosis. Kõverate ninadega inimesed on kõigega nõus, peaasi, et seksi saaks.

Kortsud — tead, kellel on kõige suurem seksiisu ja on nõus proovima ükskõik mida ja ükskõik kus? Need on need, kellel on alumiste laugude all peened jooned. Need, kelle ninaotsa juures kortsukesed, on põhimõtteliselt seksisõltlased!

Suu ja huuled — suur suu tähendab suurt armastust. Nemad mõtlevad eelkõige oma kallima rahuldamisele. Paks alahuul annab märku sellest, et inimene on seiklusjanuline ja tal peab silma peal pidama, kuna kipub petma. Väikese suu omanikud aga eelistavad kähkukaid ja on nendes väga osavad ja leidlikud.

Allikas: The Stir