Aga, olgem ausad, enne hommikusööki seksimine (vähemalt regulaarselt) kõlab lihtsamalt, kui seda päriselt teha. Paljudel lihtsalt ei ole selleks hommikuti energiat. Seetõttu otsustasimegi uurida, mida professionaalid soovitavad.

1. Pane äratuskell varasemaks

Me teame, ärkad juba niigi liiga vara, aga täpselt nagu hea ööuni teeb kehale head, teeb seda ka seks. “Seega, pane äratuskell 15-20 minutit varasemaks ja lõbutsege natukene,” soovitavad seksidoktorid Christina Bosch ja John A. Robinson. Vajad rohkem aega? Pane siis äratuskell veel varasemaks. Pea meeles, et sa ei pea olema kohe täiesti ärkvel, ka unine seks on lõbus.

2. Värskenda end

Tunned end hommikuti vähem seksikana, sest su suus on ebameeldiv maitse, su juuksed on sassis ja nägu katavad padjajäljed? Kui see kõik ei lase sul hommikuti seksi nautida, jookse esmalt vannituppa, soovitab seksuaalsuse ekspert Kelly Connell. “See, kui tahad hommikul esmalt hambad ära pesta ja siis voodisse tagasi oma kallimat suudlema tulla, on täiesti okei,” teab ta. Oluline ju ongi, et sul mugav oleks.

3. Kasuta tema erutust ära

Kui sina pole hommikuti tavaliselt seksitujus, aga su partner ärkab alati kiimasena, võta seda kui komplimenti. “Järelikult oled sa tema jaoks juba esimese asjana hommikul super seksikas, isegi, kui sa pole oma hambaid pesnud,” kinnitab seksi ekspert Laurel House. “Vahel, kui meelt muudad, teeb seda ka su keha.” Teiste sõnadega, kui tunned tema käsi oma puusadel, ära üllatu, kui sa ka ise erutud.

4. Võtke rahulikult

Varem ärkamine ja selle tegevuse rutiini lisamine — eriti une arvelt — võib esmalt tunduda kahtlane (või lihtsalt ebameeldiv), aga seetõttu soovitabki Connell teil hommikuseksiga rahulikult peale hakata. “Proovige seda esmalt nädalavahetusteti, kui saate pisut kauem magada ja teil pole nii kiire, et koduuksest välja saada,” selgitab ta. Kui see muutub nädalavahetusel juba lihtsaks, tehke seda ka üks, kaks või äkki isegi kolm korda nädala sees.

5. Võtke seksi nagu hammaste pesemist

Sa ei lahkuks ju hommikuti kodust ilma hambaid pesemata? Aga võta siis seksi samamoodi. Või mõtle sellest kui tähtsast kohtumisest, soovitab sertifitseeritud seksi õpetaja Anne Hodder. “Pange seksimiseks aeg paika, kulutades selle peale täpselt nii palju aega, et teil mõlemal oleks jätkuvalt aega ka duši all käia ja õigel ajal kodust väljuda,” soovitab ta.

6. Vallatlege peale trenni

Vahet ei ole, kas eelistad hommikuti üksi või koos oma partneriga trenni teha, peale higistamist ja millegi muu tegemist on suurepärane aeg seksimiseks. “Oled trenniga oma seedimise tööle pannud, sa oled juba soe ja paindlik ning su hormoonid möllavad nagu ilutulestik,” teavad Bosch ja Robinson. “Lisaks on koos treenimine suurepärane afrodisiakum, eriti raskustega treenimine.”

7. Keset ööd on ka hea seksida

Kui sina ja su partner ärkate sageli 3-4 ajal öösel, et tualetti minna või lihtsalt vähkrete sel ajal, soovitab House 10-20 minutit ärkvel olla ja seksida. “See aitab teil suhet tugevdada ja hiljem ka kergemini uinuda,” selgitab ta. Lisaks ärkate hommikul õnnelikumana!

8. Võtke appi mänguasjad

Vibraator, dildo või käerauad aitavad teil hommikul kergemini ärgata ja tekitada sellist mõnu, mis tekib unise peaga kauem. “Igasugune minivibraator on kliitori masseerimiseks vahekorra ajal suurepärane, aidates orgasmini kiiremini ja lihtsamini jõuda,” teab Hodder.

9. Võta aega ärkamiseks

Selle asemel, et kohe peale silmade lahti löömist voodist väljuda ja kohvi jooma minna, nautige linade vahel veedetud aega kauem. “Alustage unistest kallistustest, lusikaasendist ja silitustest, kuni olete rohkem ärkvel,” soovitab Connell. Üks asi viib tõenäoliselt teiseni ja kui teil on aega, ka seksini. Ja kui ei jõua selleni, siis kallima kaisus on ka niisama hea päeva alguses lebada.

10. Vahetage rolle

Kui üks partner on hommikuti rohkem energiline (ja kiimas), võiksite seda energiat ära kasutada kuni üks teist veel puhkab. Seksi õpetaja ja kirjanik Bianca Alba kinnitab, et võite vabalt lasta suurema töö teha ära sellel, kes ongi hommikuti loomulikult pisut energilisem. Ja kui olete mõlemad väsinud, võite võtta asendi, milles teil mõlemal on kergem olla, näiteks lusikaasend.

11. Proovige seda duši all

Seksimine duši all on lõbus ja mahub hästi teie kiiresse hommikurutiini. “Kuna paljud inimesed käivad hommikuti enne kontorisse minemist pesus, tasuks panna käima ka taimer, et te seksimise ajal ajataju ei kaotaks,” soovitab Alba. Duši all tasuks kasutada silikooni sisaldavaid libesteid, sest see ei kaota veega kokkupuutel oma algset tekstuuri. Nimelt võib vesi olla irooniliselt hoopis kuivatava efektiga.

12. Muutke hommikusöök seksikamaks

Teil pole pühapäeva hommikul ühtegi plaani? Serveerige teineteisele hommikusööki voodisse, kattes teineteist näiteks Nutella või vahukoorega, soovitab Hodder. “Proovige ka koos ärgata, tehke kohvi või teed (alasti olles) ja muutke see eelmänguks — aga olge ettevaatlikud, et kuuma jooki endale peale ei ajaks,” pakub ta välja.

Allikas: StyleCaster