1. Pärast seda, kui ma talle oma süütuse kaotasin, võttis ta kondoomi kätte, lehvitas sellega mu nina ees ja küsis, et kas ma soovin seda endale suveniiriks võtta. Ma ei olnud temasse armunud ja seks ei olnud samuti hea, seega tundsin ennast juba nagunii halvasti. Ma ei vastanud talle midagi ja tegin näo, et seda kõike ei juhtunud.

2. Mees lõpetas mulle rinna peale ja mul ei olnud selle vastu midagi, sest tol ajal tundus see parima meetodina, mis rasedust vältida aitas. Ühel korral aga lakkus ta selle kõik ära ja üritas seejärel mulle seda suhu panna. Panin käe ette ja küsisin, et mida paganat ta teeb — “See on lumepall, kas sa ei ole siis sellest kuulnud?!”

Järgmisel korral kordas ta sama asja, aga selle asemel, et see mulle suhu toppida, neelas ta kõik alla. Tundus natuke kummaline ja küsisin siis, et kas ta naudib seda maitset, millele sain vastuseks, et jah — eriti, kui ta on ananassi söönud, siis olevat see mõnusalt magus.

3. Olin just oma kallimast lahku läinud ja otsisin seega mõnd kuuma üheöösuhet. Leidsin selle. Loomulikult hakkasin ka sellesse uude tüüpi ära armuma. Nii veetsimegi ühise nädalavahetuse ühes hotellis ja nii kui sinna jõudsime, läks kohe asjaks. Pärast seksi küsis ta mult: “Kas sa teadsid, et pärast orgasmi tahavad mehed naise juurest ära põgeneda? See on bioloogiline fakt või nii..”

Ma ei mäleta, mida ma vastasin. Poleks vist pidanud imestama selle üle, et kuu aega hiljem ta kui kummitus minema kadus.

4. Esimest korda pärast ühe mehega magamist ütles ta mulle: “Aitäh, nüüd sooviks mu sõber Paul ka sinuga magada.” Mõtlesin, et ta teeb nalja. Siis sain aru, et ta mõtleb seda tõsiselt. Hommikul oli tal veel nii palju jultumust, et mulle helistada ja paluda end lennujaama ära visata. Ütlesin talle, et ta võib mind ju oodata, aga siis jääb ta ka lennust maha ja panin telefoni ära. Õnneks ei kuulnud ma temast rohkem enam midagi.

5. “Nüüd kui ma sinuga lõpetan, ei suuda sa enam nädalaid korralikult s*ttuda!” Ja me isegi ei teinud anaalseksi. Ma ei saa siiamaani aru, mida see tähendama pidi. Ise ka imestan, et temaga veel koos olen.

6. Naabritel oli ehitus pooleli ja tänu sellele sattusin mitu korda kokku ühe ehitajaga. Kolmandat korda temaga kokku põrgates sain aru, kui palju ta mulle tegelikult meeldib. Niisiis kutsusin ta välja ja lõppkokkuvõtteks magasin temaga esimesel kohtingul. Ma olin nii erutatud, kuni sain aru, et ta otsib lihtsalt suvalist seksisõpra. Ta oli 40 ja mina 46. Tundus nagu see oleks midagi, mida 20aastased otsivad, mitte meievanused.

7. Töötasin pornograafilise sisuga ajakirjas toimetajana. Tutvusin ühe kaasautoriga ja lõpetasime voodis. Kui tegu oli tehtud, siis pööras ta minu poole ja lausus: “Ma tahan, et sa teaks, et ma ei tule tagasi. Tahtsin lihtsalt teada, mis tunne on sellises ajakirjas töötava naisega magada.”

8. Mis on kõige jubedam asi, mida mees mulle pärast seksi on öelnud? Lihtne — “Sa oled kena naine. Ilmselt on sul veel 15 head aastat ilu jäänud. Mida sa sellega ette võtta kavatsed?”

9. Mu parim sõbranna oli ühte kutti armunud ja palus, et ma temaga koos talle külla läheks. Asi lõppes sellega, et nahistasin selle tüübi korterikaaslasega. Me ei seksinud, kuid käed läksid käiku küll. Järgmine hommik läksime neljakesi koos sööma ja ta ei öelnud mulle sõnagi. Kui tuli aeg arvet maksta, siis teatas ta kelnerile kiiresti ja selgesõnaliselt, et maksab AINULT enda toidu eest. Milline ihnuskoi!

10. Mul oli seksisõber, kes alati tegi minu nabaaluse “soengu” kohta märkuseid. “Kui sa ei raseeri, siis võiksid vähemalt piirata, eks?!” Mõtlesin alati, et see on ülimalt tüütu, kui ta selliseid lauseid loobib. Proovisin mitte haiget saada.

Allikas: Women’s Health Magazine