Nimelt leidis Rootsi Seksuaalhariduse Assotsiatsioon (RFSU), et sõna "masturbatsioon" viitab eelkõige meeste eneserahuldamisele ja selleks, et naised saaksid mugavamalt sellel teemal rääkida, tuleb välja arendada uus sõna. "Kui me räägime masturbatsioonist, mõtlevad inimesed, kuidas mehed seda teevad ja ei seosta seda nii palju naistega. Ja kuidas me me üldse saakski rääkida millestki, mille jaoks ei ole isegi sõna?" selgitas RFSU esindaja Kristina Ljungros, et uue sõna leiutamist õigustada.

Jah, seda küll, aga... mis mõttes meil ei ole selle jaoks sõna? Mis ikkagi sõnal "masturbatsioon" viga on? Mis ajas need rootslased elavad, et neil ainult mehed masturbeerivad?

Ja mida see sädelus ja sära veel tähendama peaksid? Kõlab nii, nagu paiskuksid naise vagiinast välja  vikerkaared ja ükssarvikud, kui ta masturbeerib... vabandust, klitrab!

Masturbeerimine on alati tähendanud eneserahuldamist, olenemata rahuldaja soost. Aga kui rootsi feministid tahavad seda tegevust nüüd soost sõltuvalt erinevalt nimetada, mis saab siis kõikidest teistest asjadest, mis praegu nii meeste kui naiste kasutuses samasid nimesid kannavad. Milline sõna võiks tähistada naiste hambaharja? Või naiste teksaseid?

Oeh, kas feminism ei peaks seda barjääri, mis meeste ja naiste vahel on, hävitama, mitte juurde ehitama?

No igatahes, naised, head klitramist siis...

Allikas: New York Post