1. Ma ei oodanud seda

Jajah kindlasti! Ometi veetsid sa pool tundi enne kohtingule minemist seksikat pesu valides, seejärel tund aega keha koorides, raseerides ja niisutades. Aga muidugi, väike vale ei tee halba. Meie sinu saladust ei reeda!

2. Keegi pole varem seda teinud

“Milline osav keeletöö! Ükski kutt pole varem nii osav olnud!” Välja arvatud iga kutt, kellega sa maganud oled.

3. Vau… Kui suur!

See, mida ta ei tea, ei saa talle haiget teha. Näiteks, et eelmisel nädalal nägid sa vähemalt kaks korda suuremat..

4. Mulle meeldib, kui sa minuga nurjatult räägid

Paraku on eesti keeles kõik nurjatud seksijutud kuidagi eriti kohmetud. Seega on parem lihtsalt teeselda, et need kõrvu paitavad. Ta ju vähemalt üritab.

5. Jaa just, täpselt seal!

Tegelikult ehk natuke sügavamalt ja veidi rohkem vasakule poole? Julgustus on oluline, küll lõpuks kõik õiged asukohad ka paika saavad.

6. Loomulikult mõtlen ma terve aja sinu peale

Sa ei pea oma fantaasiaid reetma. Ja see, kui sa vahepeal kellestki teisest unistad, ei ole ka teab mis suur patt. Ära ainult oma saladust ise välja räägi.

7. Sa oled parim!

Sa ei pea rääkima sellest, kuidas su eksmees sulle minestusi tekitavaid orgasme pakkus. Las see jääb. Peaasi, et ta ise enda võimekusse usub.

8. Sa näed orgasmi ajal nii seksikas välja

Kindlasti..

9. Ära muretse, seda juhtub kõigil

See on lihtsalt kohustuslik lause, kui ebaselgetel asjaoludel kutt tegevuseks valmis ei ole. Mis seal ikka, telli takso ja sõida koju. Või siis jää lohutuseks kaissu.

10. Ma armastan sind!

Ups.. Looda, et ta ei kuulnud seda.

11. Ma tulin nii mitu korda

Tegelikult mitte. Aga sa tahtsid, et ta end paremini tunneks. Ära seda nõksu uuesti kasuta, muidu mässid end ise olukorda, kus sa lõpuks temaga kunagi orgasmini jõuda ei suuda.

Allikas: Women’s Health Magazine