1. Mees, sa ei pea mitte sügavale sukelduma

Ausõna, arusaamad “kiiremini” ja “sügavamale” on meile täiskasvanutele mõeldud filmidest meelde jäänud — tegelikult saavad mõlemad partnerid teistmoodi ja väga mõnusat rahuldust, kui kasutatakse vaid poolt peenist, stimuleerides sellega tupeava ja kliitoriümbrust.

2. Aitab juba voodist!

Kui ekstreemseim koht, kus te seksinud olete, on voodijaluts, siis on aeg midagi ette võtta — milleks teil siis aknalauad, põrand, tugitool, köögilaud, dušš, pesumasina pealne ja muud vahvad kohad on?

3. Tehke samal ajal majapidamistöid

Harjavarrega voodisse tasuda ei roni, aga et meil läks jutt juba enne huvitavates kohtades seksimise peale, siis tuletame uuesti meelde pesumasinat. Las naine istub pesumasina peale — selle vibratsioonid kõrgendavad naudingut maksimumini!

4. Lähenege uue nurga alt

Kui naine asetab pepu alla padja, loob see maksimaalse kontakti mehe peenise ja sinu kliitori vahel. Kui sa muidu iga kord orgasmi ei saa, siis nüüd hakkab see kindlasti juhtuma.

5. Tunne võrgutavat värvikaarti

Värvidel on seksuaalse meeleoluga otsene seos — punane, tumesinine ja lilla on kolm kõige erootilisemat värvi. Mis aga külmaks jätab? Hall.

6. Vallatult vanni

Seks vannis on lõbus, kuid see võib ühtlasi olla pisut keerukas. Proovige nii: laske vann poolenisti vett täis ja katke oma kehad üleni pehme dušikreemiga. Lama mehe peale ja hõõruge oma kehasid teineteise vastu kuni prgasmini — jah, seks ei tähenda alati otsest penetratsiooni!

7. Mängige Twisterit

Twister on lahe mäng, mida on kõige parem mängida… alasti! Määrige teineteist enne sensuaalse kehaõliga — usu, võite avastade poose, mille peale te ise tulnudki poleks.

8. Ära peida oma vibraatorit

Ainult 25% naistest saab tavalise seksi ajal orgasmi. Ulata mehele oma vibraator ja las ta erutab sind seksi ajal ka sellega.

9. Las ta räägib su kehaga

Palu oma mehel rääkida ja sosistada, samal ajal kui ta “lõunasse” suundub — soe hingeõhk ja hääle vibratsioon on uskumatult erutavad.

10. Head isu!

Anna oma mehele kaneeli, kardemoni, piparmünti või sidrunit — need panevad sperma pisut paremini maitsema.

11. Keelatud toidud!

Mees peaks hoiduma küüslaugust, sibulast, karrist ja sparglist — need toidud annavad spermale ebameeldiva maitse.

12. Pärlid voodisse kaasa

Meest saab erutada ka pärlikeega — kasuta rohkelt libestit ja mässi pärlikee ümber mehe peenise. Selle edasi ja tagasi hõõrumine stimuleerib peenist enneolematult hästi. Kes teab, ehk kingib ta sulle siis veel kalleid pärleid?

13. Las ta kasutab oma nina

Kui mees tegeleb sinuga “allpool”, võiks ta ka oma nina appi võtta — sellega saab ideaalselt kliitorit stimuleerida. Nüüd me vist teame, miks mõningatele naistele meeldivad suurte ninadega mehed…

14. Tooliralli!

Seksige ratastega ja pöörleval kontoritoolil. Pöörlemine tekitab sinus hõljumistunde — valmistu seitsmendaks taevaks!

15. Pigista pisut

Lama kõhuli voodil ja las mees lamab su peale, jalad sinu omadest väljaspool. Sinu reied pigistavad siis peenist, mis tekitab mõnusa lisatunde nii mehele kui sulle.

16. Uutmoodi koerapoos

Koerapoos ei tähenda, et sa peaksid koerakombel käpuli olema — pane oma pea ja rind vastu madratsit ja jäta vaid pepu uppi.

17. Külmuta viinamarju

Pane viinamarjad umbes kahekümneks minutiks sügavkülma ja võta need siis voodisse kaasa — kasutage neid nagu jääd, tõmmates üle teineteise kehade erutavaid külmi jutikesi. Hiljem võib magusa ampsu suudeldes pooleks teha.

18. Alustage varakult

Kui tahad pärast hommikusööki pisut hullata, paku mehele hommikusöögiks maisihelbeid õunatükkide ja mandlitega — mõlemad aitavad teda seksikasse meeleollu viia.

19. Mullita mõnuga

Avage pudel šampust — kui meest suuga rahuldad, hoia veel veidi vahutavat jooki enda suus — sensatsioon, mida ta sellest saab on imeline! Mees võib sulle hiljem samaga vastata.

20. Võtke gorilladest eeskuju

Gorillal võib ju olla tilluke peenis (vähem kui kolm sentimeetrit pikk!), kuid ta oskab sellest üle olla ja pakub oma partnerile naudingut puudutuste näol, veetes pikki tunde oma partnerilt putukaid otsides ja teda siludes. Sellest võiks eeskuju võtta — minge näiteks koos duši alla ja peske teineteise päid.

21. Näksige teineteist

Käed on mängus, keel on mängus, aga hambad? Ärge unustage hambaid! Näkitse oma partnerit õrnalt kõrvalestast, kaela pealt, kõhu juurest… Aga peenisega ole ettevaatlik. Hambaid oma peenisel tundes kangestub enamus mehi hirmust, mitte erutusest.

Allikas: iVillage