Iga hädakuulutajat ei tasu küll uskuda, kuid uuringud tõendavad järjepidevalt, et just sellised sõbralikud suhted toovad kõige sagedamini kaasa suguhaiguste ohu. Eriti tihti on mängus just endised elukaaslased ja partnerid.

Tegelikult on see ju igati loogiline. Inimesega, keda kunagi usaldasid ja kellega kaitsmata vahekord tundus nii loomulik, on ju nii lihtne samamoodi jätkata. Kuid sa ei tea kunagi, kui kaua — või vastupidi vähe — aega võttis tal oma seksuaalse eluga edasiminek. Pealegi on sellised ”sõbralikud” läbikäimised väga harva monogaamsed. Ja sa tead ju ise ka, kuidas on kõige lihtsam suguhaigusi saada…

Ilmselt pole sellises olukorras õigeid lahendusi. Ei tasu ju öelda, et hoia oma eksist kaugemale. Vastupidi — vahel ahvatleb just see, et sa ei pea uuesti õppima ja näitama, mis on voodis hea ja mis mitte. Kindel kvaliteet võib tihti ahvatleda. Tegelikult tuleks lihtsalt silmas pidada, et uue inimesega voodisse minnes, ei teeks sa ju seda kondoomita? Ära riski ka eksiga, sest hoolimata ühisest minevikust võib teil olla küllaltki erinev olevik.

Allikas: TrésSugar