Ehkki mehed võivad oma semudele praalida, kui kuuma seksi nad saavad, ei lähe nad tavaliselt konkreetsemaks. Ja mis puutub oma salasoovide paljastamisse naistele, siis selle koha pealt on nad veelgi kidakeelsemad.
Kuid Cosmole on nad nõus oma himudest rääkima, teades, et see info kandub kõigi naislugejateni. Nii et vestlesime pundi meeste ja ekspertidega, et selgitada meeste sängisoovide pingerivi tipus olijad. Ehkki igal mehel on eripalgelised vajadused, leidub mõningaid universaalseid nippe ja hoiakuid, mida enamik aadamapoegi ihkab, ent mida nad ei oska paluda. Loe, kuidas oma kallima lihalikke unistusi täita.

1. Ta tahab naist, kes suudab end erutada
Naised, nagu sa tead, vajavad käimaminekuks aega. Ehkki su armsam võib olla rõõmuga nõus sind abistama, ei paneks ta sugugi pahaks, kui suudaksid end ise üles kütta. Paljud naised usuvad tänini, et nende erutamine on mehe ülesanne. Ent taevaliku seksikogemuse saamiseks pead enda häälestamisega ka ise veidi vaeva nägema.
Et mõtteid kirelainele timmida, kasuta samu inspiratsiooniallikaid, mida ennast rahuldades. Kui partner avaldab valmisolekut seksiks, sule silmad ja fantaseeri mõnest eriti kuumast vahekorrast oma kutiga… või miks mitte ka mõne muu silmarõõmuga. Seksfantaasiates pole võõra mehe esilemanamine mingi tabu. Oma kullakesele ei maksa sul sellest siiski rääkida.

2. Ta tahab, et seks oleks lõbus

Paraku ei suju seks päriselus nii hästi kui filmis. Mõned poosid osutuvad ebamugavaks, keha toob kuuldavale kummalisi hääli — tead ju küll. Kui hakkad apsaka pärast põdema, haihtub erootiline meeleolu sootuks. Aga kui suudate mõlemad äparduse üle naerda, tunnete veelgi suuremat lähedust. 28aastane John on nõus. “Ühel ööl proovisin uut asendit, mis mul paraku ei õnnestunud, ja mu tüdruk lõi pea vastu voodiotsa ära! Haiget ta ei saanud, nii et hakkasime naerma, aga siis jätkasime sealt, kuhu olime pooleli jäänud.”
Aga lõbu ei pea piirduma üksnes vigade parandamisega. Vedage millegi peale kihla ja leppige kokku, et kaotaja peab seksiteenuseid osutama. Või mängige voodis porgandpaljalt lauamängu, mille kaotaja peab võitja himura soovi täitma.

3. Ta tahab sinult vihjeid
Mis puutub oma südamedaami rahuldamisse, ihkaks iga mees oskust mõtteid lugeda — naiste soovid on ju nii erinevad. Seetõttu on su kavaler piiritult tänulik, kui oskad teda voodis veidi juhendada — ent taktitundeliselt, mitte käsklusi jagades! Erootiline instruktaaž käigu positiivse kinnistamise teel. Õhka oma kallimale, kui mõnus sul on, kui ta midagi õigesti teeb, või tuleta talle meelde tehnikat, mis sind alati naudingust väänlema paneb. Kui partner jätab eelmängu unarusse, palu tal kasutada sinu erutamiseks kätt või suud, öeldes, et see ajab sind ihast hulluks.

4. Ta tahab vaadata
Meeste puhul kehtib ütlus “oma silm on kuningas”, vaatamine pakub neile peaaegu sama suurt naudingut kui tegu ise. “Kord juhatas pruut mind peegli ette, et saaksime teineteist aktsioonis vaadelda,” meenutab 21aastane Tom. “See küttis mind tohutult üles, aga veelgi seksikam oli näha, kuidas tema seda kõike nautis.”
Kutte saab erutada ka mõningaid riidehilpe selga jättes — vahel eelistavad mehed jätta midagi ka fantaasia hooleks. Seksikas pesu võib neid kruttida sama palju (või rohkemgi) üles kui alastiolek, sest see tekitab ootusärevust.
Oivalist vaatepilti pakud sa ka siis, kui võtad sisse ratsanikupoosi, samuti iseend tema silme all hellitades.

5. Ta tahab, et käituksid vabalt
Tihtipeale on nii, et isegi parajalt kelmid plikad hoiavad end oma kallima ees voodis tagasi. Naised kardavad endast litsakat või imelikku muljet jätta. Kuid meestele pakub ülimat naudingut näha sind kirest pöörasena. Nad lihtsalt ei julge selleks soovi avaldada.
Millised riivatused siis kutte üles kütavad? Ükskõik millised — peaasi, et need näitaksid, kui väga sulle seks meeldib ja kui väga sa just temaga seksida igatsed. Veenmaks oma partnerit, et ta sind ülimalt erutab, kraba tal kõvasti tagumikust kinni, kui ta parajasti tippu jõuab, või hammusta teda hellalt õlast.
Võiksid teha ka midagi ootamatut, näiteks algatada uut poosi või katsetada mõnd seksilelu.

6. Ta tahab, et lööksid ta pahviks
Et jätta talle suuremat muljet kui ta varasemad partnerid, pead voodis hakkama saama säärase tembuga, et ta seda ka järgmisel päeval meenutaks. Kui sul on käpas mõni konkreetne tehnika, mis on meeletult erutav ja eriline, jääb see elamus talle alatiseks meelde.
Rahu, sa ei pea jalga kaela taha väänama — võta lihtsalt kasutusele mõni vana hea nipp, nagu näiteks suuseksi ja vahekorra vaheldumine… aga seo kutil silmad kinni.
Võib-olla tahad ka lagedale tulla isikliku keeletehnikaga. “Kui mu endine pruut mulle suukat tegi, rändas ta üliaeglaselt keelega mööda riista,” mäletab 32aastane Peter. “Ja ta tegi igasuguseid tempe — näiteks mitu tõmmet terve keelega ja kõdistas siis sama piirkonda keeleotsaga. Viimase peal!”

7. Ta tahab vaheldust
Olgu seks kui kuum tahes — see võib üksluiseks minna, kui samad trikid ööst öösse korduvad. Nii et sea oma sihiks vaheldusrikkuse loomine voodis. Ükskõik milline kiiruse-, surve- või asendimuutus teeb vahekorra huvitavamaks ja naudingurikkamaks. Mitmekesisus hoiab mehe pidevas erutusseisundis, sest ta ei tea, mida oodata.
Eelmängu ajal sortsuta pihku veidi libestit, haara kallima väikemehest kõvasti kinni ja liiguta kätt aeglaselt üles-alla. Siis võta appi teine käsi, väänates kumbagi pihku õrnalt vastassuunas. Kui jõuad vahekorrani, alusta tasa ja targu misjonäripoosist. Järgmisena toeta jalad tema õlgadele või põimi tema selja peale risti. Lõpuks pööra end kõhuli ja ahvatle teda koerapoosi sisse võtma.

8. Ta tahab ootamatut seksi
Sinu aktsiad armsama silmis tõusevad tormikiirusel, kui algatad seksi täiesti ootamatult. Mehe enesehinnangut turgutab kõvasti tunne, et ta erutab sind nii väga, et sa ei suuda käsi temast eemal hoida.
Mõned nipid spontaanseks võrgutuseks. Kui te õhtul kahekesi koju sõidate, käsi tal auto peatada mõnes üksildases kohas. Või tõmba ta keset peoõhtut mõnda kaugemasse tuppa või WC-sse. 23aastane John ei suuda kuidagi unustada oma sõbratari seksikat rünnakut hiljutisel dineel. “Istusime temaga pidulauas ja ta libistas käe mu jalge vahele ning hakkas mind rahuldama — keset söömaaega! See oli nii spontaanne ja ootamatu. Suutsin vaevu paigal püsida.”

9. Ta tahab sind võtta
Kuidas siis oma kutist seksielukat välja meelitada? Algata asja, silmis pilk, mis ütleb: “Võta mind, olen sinu.” Meestele meeldib toores seks, aga ta peab tunnetama, et ka sina tahad seda. Suudle teda võrgutavalt ja tõmbu eemale, öeldes, et kui ta tahab enamat, peab ta ise võtma. Kui tunned, et ta kohtleb sind liiga õrnalt, võid kasutada ergutuseks sõnu “kõvemini” või “kiiremini”.
24aastane Karl meenutab erutusvõdinaga, kuidas ta endine pruut viskus voodisse ja palus endal riided seljast rebida. “Rebisingi. Seks oli viimase peal, aga kõige kihvtim oli tema pluusi pooleks käristada, see oli nii metsik ja kirglik.”

10. Vahel ei taha ta midagi teha
Mõnikord on meeste ainus soov anda ohjad naisele. Mis võiks veel mõnusam olla, kui lebada voodis ja lasta tibil endal sahmerdada?
Küsige seda vaid 26aastaselt Fredilt. “Käisin naisega, kes oli paras raamatukoi. Aga kui me esimest korda voodisse läksime, oli ta täiesti pöörane. Enne kui jõudsin tal riideid seljast võtta, oli ta mind selili lükanud ja sidus mu silmad rinnahoidjaga kinni. Siis tegi ta mulle elu parimat suuseksi ja ma ei pidanud lillegi liigutama.”
Leebem variant? Aja ta ihast hulluks. Palu oma kallimal alasti voodisse heita. Kükita jalutsisse ning hakka ta jalgu aeglaselt suudlustega katma ja lipsima. Liigu kubemeni, siis mööda külge üles kaelani ja alla “kroonijuveelide” juurde. Kui oled vahekorraks valmis, istu talle otsa — seljaga tema poole. Nii ei saa ta sind aidata isegi siis, kui tahaks. Usu: ta teeb selle sulle kuhjaga tasa.

Naisteka arhiivist