Jagame sinuga nippe, kuidas vaatamata menstruatsioonile teineteist nautida:

1. Kasuta seda enda kasuks ära

Selle asemel, et kogu selle punaka vedeliku pärast muretseda, võta seda kui plussi, sest tegemist on naturaalse libestiga. Lisaks, paljudel naistel võib seksimine aidata mensturatsioonivalusid leevendada.

2. Valmista oma voodi selleks ette

Kui muretsed, et linad lähevad plekiliseks, pane voodile tumedat tooni rätik ja viska see pärast lihtsalt pesumasinasse. Lihtne!

3. Minge duši alla!

Päevade ajal seksimine tundub ikka liiga veider? Aga miks mitte proovida seda duši all, kus sa verd vaevu märkad ja saategi midagi uut katsetada.

4. Mõelge strateegiliselt

Võta enne seksimist tampoon välja, sest olgem ausad, selle ajaga, mis sul erutumiseks kulub, ei jookse sa verest tühjaks. Reaalsuses ei ole päevade ajal seksimine üldse nii "verine", kui sa eeldad. Kui teete seda päeval, mil su verevoolus on juba väiksem või üldse päevade lõpus, ei ole vaja üldse millegi pärast muretseda.

5. Vahetage asendit

Misjonäripoos või mõni asend, kus pead olema selja peal, on tõenäoliselt parim valik, sest siis on "lekkimise" tõenäosus väiksem. Reaalsuses muidugi töötab iga poos, kui sa vaid liiga üle ei mõtle. Küll te hakkama saate!

Allikas: Women's Health