Siin on seitse asja, mida peaksid kuuma ja tervisliku sekselu elamiseks meeles pidama:

1. Kaitse ennast

Ei, sa ei pea küll muretsema rasestumise pärast, aga suguhaigused on jätkuvalt võimalikuks tagajärjeks. “Suhtumine, et suguhaigused naiste vahel ei levi, on vale,” väidab ka günekoloog Afriye Amerson. Seetõttu on väga oluline ka siin võtta appi kaitsevahendid nagu suukondoom, kui teete oraalseksi. “Suukondoomid kaitsevad erinevate haiguste nagu HIV ja herpese eest, aga ka bakteriaalsete ja parasiitviiruste eest,” teab Amerson.

2. Alusta tema nahast

“Nahk on väga tundlik organ, mis aitab tal palju tugevamalt erutuda, kui kohe tema jalgevahele suundudes,” teab seksuoloog Carol Queen. Võta ta pea teda suudeldes käte vahele ja seejärel libista need mööda ta keha alla. “Pööra tähelepanu ka tema hingamisele ja häältele, mida ta naudingu väljenduseks teeb ning hoia seejärel meeles, mis talle eriliselt meeldib,” soovitab Queen.

3. Uuri välja, mis talle meeldib

“Oraalseks ja näpuga mängimine ei ole ainsad viisid, kuidas saad teda rahuldada,” väidab suhete ekspert ja seksuoloog Jess O’Reilly. “Naised, kes seksivad teiste naistega, saavad proovida väga mitmeid erinevaid seksuaalseid tegevusi nagu kliitori stimuleerimine (nii näppude kui ka mänguasjadega), anaalmängud, nibude või rindadega mängimine, pepulaks ja kasvõi erootiline massaaž. “Proovi tema peal esialgu neid asju, mida sina oled seni voodis kõige enam nautinud ja pööra tähelepanu, kuidas ta nendele reageerib. Lisaks pane tähele, millised mänguasjad talle meeldivad,” soovitab ta. “Võid ka paluda tal end puudutada ja õppida selle pealt, mis talle meeldida võiks.”

4. Las ta kontrollib ise kliitorit

“Kuigi kliitoril on naise erutamisel ja orgasmil väga oluline roll, siis see pole lihtsalt nupp, mida vajutada,” teab Queen. “Mitmed kliitorid on nii tundlikud, et kui sa neid liiga vara ja tugevalt puudutad, on see ebameeldiv.” Selle asemel katseta õrnemate puudutustega ja küsi talt, kas ta eelistab tugevamat või kiiremat stimulatsiooni.

5. Katsetage seda G-punkti stimuleerivat tegevust

Võite seksida ka ilma, et teineteise sisse tungite, aga paljud naised eelistavad, et näpud või sekslelud nende sees tegutsevad. “Iga naise G-punkt pole niivõrd tundlik, aga kui avastad tema vagiinat keskendudes just sellele, võid selle imelise koha äratada,” julgustab Queen. Painuta oma sõrmi tema naba poole ja lisa ka libestit, et saaksid seda teha võimalikult hellalt.

6. Hoolitse ka sekslelude eest

Nii nagu võisid juba ette arvata, siis mänguasjade jagamine võib samuti tähendada seda, et jagate omavahel suguhaigusi, rääkimata sellest, et võite sealse pH taseme segi paisata. Enne, kui ühe juurest sama mänguasjaga teise juurde lähete, puhastage need korralikult ära ja katke uue kondoomiga (üks kondoom sinu, teine tema jaoks). Nüüd asuge asja kallale!

7. Proovige multiorgasmi

Naiste orgasmid tulevad mitmel erineval viisil. Kõige vingem trikk, mille võiksid selgeks õppida, on n-ö “multiorgasm”, sest see on lihtsalt suurepärane. Kui stimuleerid kahte tema erogeenset tsooni samal ajal, võib teda niivõrd tugevalt erutada, et viid ta seitsmendasse taevasse. See tähendab, et stimuleerid samal ajal näiteks nii kliitorit, vagiinat, rindasid… Võimalusi on lõputult!

Allikas: Women’s Health