1. Rinnanibu orgasm

Rinnanibudega mängimine võib aktiiveerida samasuguse mõnukeskuse nagu sinu kliitor. Tegutse üksi või koos kallimaga ning võid avastada, et oled üks neist naistest, kel õnnestub vaid nibudega mängides orgasm saada.

2. G-punkti orgasm

G-punkt — imeline mõnukeskus, mille võib leida üles näpu või kahega. Üks on aga kindel, see saab olema orgasm, mida sa ei unusta.

3. Kliitori orgasm

See on midagi, mis sobib hästi “algajatele”, aga see ei tähenda, et orgasm ei oleks suurepärane. Isegi õrn kliitori stimuleerimine võib tunduda juba liig, aga me kõik teame, kui mõnus see tegelikult on.

4. A-punkti orgasm

A-punkt asub üsna G-punkti läheduses ja kõige parema orgasmi saad siis, kui aktiveerid selle pärast esimest orgasmi. Võtke sisse misjonäri poos ja las su mees alustab kiirete ja tugevate lüketega. Tulemus: Mamma Mia!

5. Anaalne orgasm

See on midagi julgetele. Kas sina oled üks neist?

6. Kusiti orgasm

Tead seda tunnet, kui sa seksi ajal järsku avastad, et pead vetsu minema? See juhtub, sest ka sinu n-ö “U-punkti" stimuleeritakse.

7. Vaginaalne orgasm

See on müüt! Kuigi teadlased on selle avastanud, siis meie sellesse ei usu. Mõned naised küll väidavad, et kui piisavalt kaua aega vahekorras olla, siis võid kogeda väga intensiivset vaginaalselt orgasmi. Võimalik, et see juhtub ka sinuga, aga arvame, et tegemist on pigem millegi orgasmile sarnanevaga, aga õigest asjast jääd sa ilma.

Milliseid neist sina kogenud oled?