1. Sa jood liiga palju

Igaüks teab, et kui kutid alkoholiga liialdavad, siis mõjutab see nende sooritust. Aga kas sa teadsid, et alkohol mõjub ka naistele samamoodi? Jah, pärast liigset veinijoomist kukub su libiido lausa põrandast madalamale.

2. Sa võtad antidepressante

Kõrvalnähud: libiido langemine, erektsioonihäired, raskused orgasmini jõudmisel.

3. Teised ravimid

Antidepressandid ei ole ainukesed ravimid, mis sulle niimoodi mõjuda võivad. Nii mõnigi teine ravim võib samamoodi sinu seksiisu täiesti ära nullida. Näiteks kõrgvererõhutabletid või lausa antibeebipillid.

4. Sa ei maga piisavalt

Ilmselt tead, et unepuudus võib viia kaalutõusu või keskendumishäireteni. Aga kahjuks saabub puuduva une tagajärjel ka libiidolangus. Veendu siis, et iluuni ikka piisav oleks — nii on sul ja su kaaslasel palju lõbusam!

5. Oled ülekaaluline

Kui sa tarid endaga liigseid kilosid kaasas, siis mõjub see su seksielule lausa katastroofiliselt. Sa ei jaksa midagi teha ja ega sul hullamiseks isugi ei leidu.

6. Sa ei tea, kui ilus sa oled

Võib küll kõlada kui kulunuim klišee, kuid sellel on siiski tõepõhi all. Kui sa ei tunne end oma kehas mugavalt, siis võib see su seksielu täitsa ära rikkuda. Sa ei tahagi end alasti koorida ning oma kallimale näidata. Vaata nüüd peeglisse ja mõista — sa oled ilus!

7. Sul on liiga kiire sotsiaalne elu

Väljas käimine ja sõpradega suhtlemine on tervislik ning tore. Kui seda aga liiga tihti teha, siis võib see viia pideva väsimuse, stressi ja intiimsuse puudumiseni. Jaga oma aega mõistlikult!

Allikas: Women’s Health Magazine