“See võib olla imeline… peaasi, et enne tualetis ära käid.”

“Kui su kõht on punnis või sa pole hoopis midagi söönud ja kõht on tühi, on anaalseks halb. Sa tunned kohe kindlasti, et pead kas kohe kakale minema või see juhtub kõige ebameeldivamal ajal üldse. Kui aga kõik on õige ja alustate rahulikult, on see imeline! See on erinev regulaarsest seksist, sest tundub nagu ta läheks veelgi sügavamale. Paraku aga ei saa mina anaali abil kergemini orgasmi.“ — Madaline R.

“Oluline on lõõgastuda.”

“Ma kartsin alati, et see on valus, aga tegelikult pole see üldse nii valus, vaid hoopis ebamugav. See võib olla lausa nii ekstreemselt ebamugav mõne inimese jaoks, et nad ei tahagi seda teha. Nagu mu parim sõbranna, kes proovis seda oma kihlatuga mõned korrad ja ta sai vaevu siseneda, vahet pole, kui palju libestit nad appi võtsid. Tuleb välja, et oluline on hoopis lõõgastuda, mida on keerulisem saavutada kui arvata oskad. Kui sa just seda väga ei armasta…

Mina… seda ei armasta, aga mu poiss-sõber on sellest täiega vaimustuses. Ta austab mu soove ja on armas ega survesta mind. Teeme seda ehk iga mõne kuu tagant, aga kasutame alati enne buttplug'i, et mind lõdvestada.“ — Anna B.

“Ma pole sellest nii vaimustatud.”

“See pole maailma kõige rõvedam asi, aga ma võrdleksin seda hambaniidi kasutamisega, mis pole ka rõve, aga see pole ka lõbus. See pole valus, vaid pisut ebamugav ja pole üldse minu teema.“ — Jo R.

“See ei olnud mõnus.”

“Proovisin seda kunagi ammu. Kutt, kellega väljas käisin, tahtis seda ja ma polnud huvitatud, aga andsin lõpuks alla. Ta proovis oma peenist minu sisse panna, aga see oli lihtsalt liiga valus. Minu teada ei kasutanud ta libestit ja seal on ju väga kitsas. Võimalik, et teeksin seda õige inimesega uuesti, kui ma teda piisavalt usaldaksin. Igal juhul pole see mu meelistegevuste hulgas.“ — Clara A.

“See oli ekstreemselt erootiline.”

“Huvitav, aga mu esimene seksuaalne vahekord oligi anaalne. Mu keskkooli kallim kasvas üles katoliiklikus peres ja hoidis end abieluks. Mina polnud aga ootamisest huvitatud ja ta ütles, et anaalseks ei loe, sest selle tagajärjel ei saa rasestuda.

Võtsime seda aeglaselt ja kasutasime piisavalt libestit. Kõige veidram asi, mida tähele panin, oli see, et see tekitas ka sensatsiooni mu kurgus. Täpselt nagu keegi oleks mind täiega ehmatanud. Aga see oli põnev tunne ja mitte üldse hirmuäratav. See on rahulik, aga meeldivalt luksuslik tunne. See oli kohe kindlasti ekstreemselt erootiline ja ma tundsin kogu oma keha kui üht erogeenset tsooni. Avastasin, et suudan anaalseksi abil ka tippu jõuda ja naudin seda tänase päevani.“ — Mollena W.

“Oht ja seksikus on täiuslikus tasakaalus.”

“Ma olin kunagi anaalseksist sõltuvuses! Ühel hetkel keskkoolis nautisin seda rohkemgi kui seksi. Kui seda õigesti teha — selle all pean silmas, et kutt ei suru oma peenist sinu sisse nagu kiimas hobune -, võib anaalseks olla täiuslik tasakaal ohutundest ja seksikusest. Ta tundub veelgi suurem kui tavaliselt ja täidab su täielikult ära. Kui ta sinusse siseneb, pead hoidma hinge kinni, sest tundub nagu su kehas poleks enam ruumi õhule, aga kui ta on juba sees, liigub mõnutunne mööda su keha laiali.“ — Nina T.

“See muudab teid veelgi lähedasemaks.”

“Heaks anaalseksiks on vaja, et usaldaksid oma partnerit täielikult ja ta teeb seda õigesti. See tähendab palju libestit ja alustagu väikese sõrmega, täpselt nagu raamatus “Viiskümmend halli varjundit”. See saab olema super intensiivne ja su kallim peab olema ekstreemselt õrn ja hoolas, hea kuulaja ja super kannatlik.

Pärak on ikkagi väljapääs, mitte sissepääs, mistõttu võib sul olla väga valus. Seda ei tohiks kindlasti kunagi proovida suvalise kutiga suvalisel hetkel. Te mõlemad peate seda tahtma ja selleks valmis olema.”

Allikas: Women’s Health