20ndad

Meil ei ole kallimaga mingit kindlat rütmi välja kujunenud, kui tihti me seksime. Mõnikord teeme me seda neli korda nädalas. Teinekord aga korra — seda siis, kui väsimus võtab võimust või tööl on lihtsalt liiga kiire. Jah, argipäevadel võib olla aja leidmine keeruline, kuid nädalavahetusel me anname küll täiega minna. Tema tavaliselt on see, kes alustab, kuid samas saan talle alati pikema suudlusega märku anda, et olen action’iks valmis.

Nõustaja nipinurk: paljud naised on selles vanuses ebakindlad. Kuna nad alles õpivad end ja oma ihasid tundma ning neist asjust rääkima, siis ilmselt ootavad nad enamasti oma partnerilt ka esimese sammu tegemist. Kui sina oled selles vanuses naine, siis katsu enda jaoks selgeks mõelda, mida sa voodis ootad ja partenrilt soovid; proovi enesekindluse tõstmiseks kanda seksikat pesu ja harjuta esialgu piinlikutena tunduvatel teemadel rääkimist — kasvõi üksinda peegli ees.

30ndad

Meie seks on muutunud palju seikluslikumaks ja kuumemaks, kui see seda enne oli. Ta teab, mis mulle mõjub ja mis minus iha tekitab — olgu selleks siis massaaž või paar ulakat sõna. Samuti teab ta, et kui ta näeb mu seljas pitsi, siis on aeg tegutsemiseks.

Nõustaja nipinurk: see on just see iga, mil naised tunnevad end magamistoas tõeliselt enesekindlana ning esimese sammu tegemine ei ole mingi probleem. Osatakse seksist rääkida ja küsida seda, mille järgi tegelikult ihaletakse. Siiski on ülioluline, et enda eest hoolitsemist ära ei unustataks, sest stress, unepuudus ja ebakindlus välimuse pärast võivad seksiisu täiesti ära nullida.

40ndad

Lõpuks on käes aeg, mil tunnen end tõeliselt elavana. Enne lapsi ei tundnud ma vajadust (või ehk isegi ei julgenud ma seda teha?) seksi alustamiseks. 30ndates, kui mul olid lapsed väiksed, siis oli mul tõesti selleks väga harva tuju. Nüüd aga, kui lapsed on suuremad, siis saan aru, et mu suhe kannatas selle all väga. Praegu olen palju rohkem valmis olema haavatav ja mehele anduma. Ma tean, mis mulle meeldib ja mida ma tahan. Vean ise oma mehe vähemalt paar korda nädalas kättpidi magamistuppa.

Nõustaja nipinurk: selles eas jagunevad naised kaheks — on neid, kellel on nii kiire, et nii enda kui ka kallima jaoks tundub aja leidmine ilmvõimatu ja on neid, kes suudavad just selles eas partneriga õige rütmi leida. Ainuke miinus selle rütmi leidmise juures on see, et asi võib muutuda igavaks ja rutiinseks. Sel puhul tuleb magamistuppa natukene vürtsi tuua. Julgust!