Kui kunagi oli juba põsemusi pärast esmakohtingut väga suur asi, siis nüüd on inimeste mõttemaailm pisut leebemaks muutunud ja esimesel kohtamisel voodisse jõudmine pole enam teab mis suur asi. Kohtinguäpp Jaumo uuris 30000 vallalise kasutaja harjumusi Saksamaal, USAs, Suurbritannias ja Kanadas ning selgus, et saksa mehed ja kanada naised on kõige vabameelsemad ning leiavad, et esimene kohting, kui see on edukas, peakski voodis lõppema.

Esimese kohtingu seksi poolt oli 58% kanadalannadest, 48% ameeriklannadest ja 40% brittidest. Mehed võtavad veel vabamalt — 73% briti meestest ja 64% ameeriklastest arvasid, et täiesti okei on kohe vallatustega pihta hakata.

Sakslastega on selline huvitav lugu, et kui meestest 73% ei kannata kaua oodata, siis kahjuks või õnneks on nende naissoost kaasmaalased hoopis konservatiivsemad ja ainult 23% neist on nõus kohe “kätte andma”.

Kohtinguäpi uuringust selgus veel üks huvitav asi: hoolimata sellest, et kõik teavad, mis riskid kaasnevad kaitsevahendita seksiga, on väga suur osa kasutajatest nõus kondoomi unustama ja riski võtma. Taaskord olid vooruslikkuse esirinnas sakslannad, kellest ainult 8% olid valmis võõra mehega kondoomita seksima, ameeriklannadest oli nõus 43% ja brittidest 37%.

Meie tahame teada, kui seiklusaldis sina oled!