Alustan algusest. Delfi on väikeste vaheaegadega juba mitu korda seksimänguasjade proovimisi teinud ja mul on õnnestunud siiani neist vahel osa saada. Mul on kodus mitmesuguseid vibraatoreid, libesteid, kuulikesi…

Kuna ma tunnen oma keha üsna hästi, siis tean, et olen peaaegu 100% kliitoriorgasmide saaja. Vaginaalseid olen ka kogenud, aga siis vajan kohe ühte korralikku kliitoriorgasmi otsa. Seepärast, kui seekord toimetus mul ise valida lasi, valisin ühe „pulgakese”, mille kahtlustasin korraliku kliitorierutaja olevat.

Nime tal nagu eriti polegi — Toy Joy animal cracers caressing kitten ei ole ju miski nimi. Kuna mul puudub tarvidus oma leludele nimesid anda nagu Tom või Elmar, siis nimetagem ta siinkohal lihtsalt jupstükiks. Ta on umbes käelaba pikkune ja pöidla jämedune. Kiri lubab, et veekindel, aga mina ei ole ta’ga veel dushi alla jõudnud.

Aga ega ma pole kuulnud ka kellestki teisest, kes oma vibraatorite ja muu seesugusega vees hullaks. Vesi pole üldse seksimiseks hea koht mumeelest, sest keha toodetav libesti ei pääse vees mõjuma ja nii on enamasti peale vesiseksi mul „sealt” justkui ära hõõrutud, nagu oleks suisa kuivalt nühkinud.

Aga tagasi jupstüki juurde. Selle ühes otsas on õrnast pehmest kummist kõvera sabaga kassi kuju. (Vaatasin internetipoest järele — seal on jänesekõrvakujusid ka, kui kellelgi peaks looma olemus oluline olema ) Keskel on pulgakse jämedam. Ja teises otsas on keeratav lüliti.

Otsikut keerates hakkab jupstükk surisema ja vibreerima. Väga mõnusalt. See eelpoolmainitud pehmest kummist kõver kassisaba sobib eriti õrnadeks puudutusteks ning tugevalt vibreeriv keskosa tugevamaks stimulatsiooniks. Olen varem proovinud ka vibreerivat liblikat (vt: Seks+mäng: Liblikas ihu ligi). Nüüd pean tunnistama, et see lahja liblikas ei saa „kassiga pulga” ligigi mitte.

Võibolla mõnele õrnemale naisterahvale selline intensiivne erutus ei sobi. Mulle igatahes sobib superhästi ja seepärast on ka orgasmid kiired tulema. Ikka kohe suisa kiiresti.

Aga vahelduseks pikalevenivatele kallimaga silitamistele-hellitamistele, suu- ja muule seksile on kerge kiire kähkukas iseendaga igati omal kohal.

Toode on müügil www.hotlips.ee.