1. Pole karta planeerimata rasedust

Olgem ausad — kui sul on hirm, et võid olla soovimatult rase, siis kaob ka sinu seksiisu. Kui menstruatsioon hilineb, siis oled pinges ning seks on viimane asi su mõtetes. Pärast menopausi pole aga selle pärast muretseda tarvis — sul on vabadus end lõdvaks lasta, nautida ja süümepiinadeta seksida, ilma et peaksid soovimatut rasedust kartma.

2. Vähem segajaid

Neljakümnendates eluaastates naised peavad tavaliselt veel lapsi kasvatama, neile süüa tegema, neid kodutöödega aitama ja olema valmis, et laps võib iga hetk magamistuppa astuda. Pärast 50. eluaastat on aga lapsed juba iseseisvamad ja võib-olla juba ka välja kolinud.

3. Sa tead, mida teed

Üks põhjuseid, miks seks on vanemas eas parem on kindlasti see, et nad pole enam noored neiud, kes ei tea veel ise ka täpselt, mida nad voodis tahavad. Nüüd on sinus piisavalt enesekindlust ning sa tead, mida tahad ja kuidas seda saada. Oled aastate jooksul oma seksuaalsusega üha lähemat tutvust teinud.

4. Tunned end vabamalt

Vanemad naised pole mitte ainult seksuaalselt eneseteadlikumad, vaid nad suudavad oma fantaasiaid ja soove ka partneriga vabalt jagada. Igasugune valehäbi ja piinlikkus on jäänud seljataha ja suhtlemine partneriga pingevabam.

5. Oled stabiilsem

Naised 50ndates eluaastates ei võitle enam meeleheitlikult parema töö ja edu nimel. Suurem osa neist on selleks ajaks saavutanud rahalise ja professionaalse enesekindluse ning võivad endale lubada väikeseid luksusi nagu seksikas pesu, romantilised reisid ja õdusad õhtusöögid. Kõik see viib ühtlasi parema seksini — peas on vaid head mõtted ja argipäevaseid pingeid on lihtsam kõrvale heita.

Allikas: allwomenstalk.com