6.00 — 8.00

Temake: Isegi kui ta on juba ärganud, pole tema organism veel seksiks valmis. Melatoniini (une hormooni) tase veres langeb järkjärgult, kehatemperatuur pole aga pärast und veel tõusnud (öösel on see veidi alanenud). Kuigi vahel on ju väga meeldiv ärgata keset armurõõme. Peamine, et partner ei kiirustaks, vaid laseks ärgata aeglaste hellituste saatel.

Tema: Enamus mehi on just sel ajal oma seksuaalse aktiivsuse tipus, testosterooni tase on momendil maksimaalne. Mees peab reipamaks muutuma ning koguma jõudusid algavaks päevaks. Kuid ta pole valmis pikkadeks kestvateks hellitusteks. Kähkukas on see, millega sa võid arvestada.

8.00 — 10.00

Temake: On täielikult ärganud ning seksiks valmis. Momendil on ta veres endorfiinide — „rõõmuhormoonide” — tase saavutanud maksimumi. Et teda erutada, ei ole vaja palju aega.

Tema: On end juba ümber häälestanud tööle. Testosterooni tase ta veres on alanenud ning on nüüd normis. Seetõttu on praegu kallimat väga raske erutada.

10.00 — 12.00

Temake: Nendel tundidel on kõik ta maitseretseptorid ülitundlikud. Just nüüd võib ta saada maksimaalselt rahuldust oraalseksist. Muide, sellisteks armumängudeks on mees alati valmis.

Tema: Mehel domineerib nüüd mõtteaktiivsus ning armurõõmudele andumise asemel, arutleb ta nende üle tundide viisi, ise seejuures aktiivsust ilmutamata. Igat naise tegu asub ta mõtteliselt analüüsima ning tegema „sügavaid” järeldusi.

12.00 — 14.00

Temake: Tema aktiivsus on nüüd kõrgpunktis. Ometi ei puuduta see seksuaalsust. Nendel tundidel on naisel raske lõdvestuda ning seksile keskenduda. Samas, kui tal on kavas asuda armsamat seksuaalselt valgustama, ei peaks too häbenema kõike praktikas proovida.

Tema: On häälestatud mänguliselt. See on aeg, mil mehe „rõõmuhormoonide” tase on maksimumis. Seetõttu tahab ta midagi ebatavalist, isegi ekstreemset ning võtab rõõmuga vastu kõik kallima ideed.

14.00 — 16.00

Temake: See on aeg, mil naise organism on maksimaalselt valmis rasestumiseks. Kuid pikkadeks ja kestvateks hellitusteks pole ta valmis. Kiire, isegi veidi karm seks — see on see, mida naine momendil vajab. Ka on nendel hetkedel ta haistmismeeled teravnenud ning tema jaoks on kõige tähtsam — et mees lõhnaks meeldivalt.

Tema: Umbes kella nelja paiku päeval toodab mehe organism kõige kvaliteetsemat spermat. Seetõttu, kui olete mõelnud soo jätkamisele, siis on see just õige aeg.

16.00 — 18.00

Temake: Sellel ajal toimub aktiivsuse langus. Enamus naisi pole nendel tundidel võimelised aktiivseteks hellitusteks. Ometi on nad valmis neid partnerilt vastu võtma. Seetõttu, kui armsam tormab lahingusse, ei tasu teda peatada.

Tema: Valmis lahinguks, kuigi pole võimeline kestvateks hellitusteks. Ta peab kindlasti läbi seksi vabanema päevasest väsimusest ja negatiivsest energiast. Seega, kõik, millega võid arvestada, on kiire seks.

18.00 — 20.00

Temake: On hädavajalik energia puudujääki korvata, seetõttu ei tasu õhtusöögist loobuda. Sellel ajal on tal väga teravad kuulmisaistingud. Ta on valmis kuulama pikki armastusavaldusi ning komplimente enda aadressil.

Tema: See on aeg, mil mees pole valmis seksuaalseteks mängudeks. Nüüd saab ta mõelda üksnes näljatunde peletamisele ning puhkusele pärast õhtusööki. Ta organism kulutab kogu oma jõu toidu seedimisele. Kuigi, kui teda kutsuda voodisse kergele banketile, siis ta vaevalt et keeldub.

20.00 — 22.00

Temake: Parim aeg kauakestvateks armumängudeks. Ta on täis jõudu (kui pole keeldunud õhtusöögist) ning valmis haarama initsiatiivi. Hea aeg voodieksperimentideks.

Tema: Kipub lahingusse ning on valmis täitma kõik su soovid. Sel ajal ühtivad teie seksuaalsed tunnid täielikult.

22.00 — 0.00

Temake: Mida lähemale keskööle, seda järsemalt tõuseb melatoniini tase tema veres. Organism uinub tasapisi, isegi kui ta on harjunud hilja magama heitma. Seepärast alaneb ta seksuaalne tundlikkus. Kuid samal ajal teravnevad romantilised tunded, kui tahaks hoida kinni käest, kallistada, suudelda ja ei midagi enamat.

Tema: Maksimaalselt lõdvestunud, kuid ei maga veel. Seetõttu on valmis kauakestvateks hellitusteks. Et hästi uinuda, peab ta endast ära andma energia ülejäägid. Ning armumängud sobivad selleks kõige paremini.

0.00 — 6.00

Temake: Organism vajab puhkust. Kuid seksiga saab tegeleda ka poolunes. Muide, paljud naised, kes enne pole orgasmi tundnud, jõuavad naudingu tippu just poolunes viibides. See on seotud sellega, et unes võivad nad täielikult lõdvestuda. Kõige tähtsam on, et partner ei magaks.

Tema: Magab sügavalt ning teda on väga raske äratada.