Kramer Bussel räägib, et tema suhe oma partneriga paranes drastiliselt pärast seda, kui nad otsustasid eraldi voodites ja eraldi tubades magama hakata. “Me saime aru, et meile lihtsalt ei sobi samas voodis magamine. Kumbki meist ei maganud hästi ja me tülitsesime selle pärast ja olime teineteise vastu õelad,” põhjendab naine nende otsust.

Nemad pole muidugi ainuke paar, kes eraldi magavad. Erinevate uuringute järgi magavad eraldi 11%-40% paaridest. Varasemad uuringud on tõestanud, et samas voodis magamine on tervisele mitmel moel kahjulik ja inimesed magavad voodit jagades 50% halvemini kui üksi.

Kramer Bussel räägib, et see, et nad oma kallimaga eraldi voodites magavad, ei tähenda sugugi, et nad ühes voodis üldse aega ei veedaks. Nende intiimelu on pärast voodite eraldamist kõvasti paranenud, sest nüüd veedavad nad samas voodis aega siis, kui nad seda tahavad ja lähedus ei ole enam rutiin, vaid oodatud kvaliteetaeg. Lisaks on nad paremini puhanud ja neil on kõvasti rohkem energiat, mida omavahelistes suhetes realiseerida.

Nii et ei maksa arvata, et kui paarisuhtes inimesed eraldi magama kolivad, siis neil kohe probleemid on. Pigem see tihti just lahendab nende probleemid ja nende voodielu on aktiivsem kui kunagi varem.

Allikas: Yahoo Health