Leidke selleks sobiv koht

Internetis läbi viidud küsitluse põhjal, on just vees seksimine paaride üks kõige suurem seksfantaasia, aga kuna võite avalikus kohas seda tehes võõrastele inimestele vahele jääda ja ebamugavust tekitada, tasuks jääda siinkohal diskreetseks ja austada ka teisi. Kui soovite vees seksida, tehke kindlaks, et basseini või veekogu juures pole teisi inimesi.

Piisav ettevalmistus

Vees seksides tuleb ka teada, kuidas toimivad seal kondoomid. “Libista kondoom peale enne vette minemist,” soovitab sekspert dr Sadie Allison. “Muul juhul võib vesi sattuda kondoomi sisse ja põhjustada lekkeid, minna katki või libiseda maha.” Lisaks on oluline teada, et vees leidub ka aineid, mis võivad kondoomi efektiivsust mõjutada. “Järved ja ookeanid on ühed räpasemad veekogud, mistõttu ole ettevaatlik pisikutega ja neist tekkivate löövetega,” hoiatab ta.

Mõtle kõigile võimalustele

Seni oleme mõelnud vees seksimisest rääkides vaid vahekorrale, aga kui kardad, et seeläbi satuvad su vagiinasse bakterid, mida sa sinna lasta ei soovi, proovige mõnda muud mõnu tekitavat tegevust nagu eelmäng või oraalseks vee all. Seejärel suunduge kaldale, et asi lõpuni viia. Kui soovid olla loomingulisem, võid oma partneril paluda lamada pooleldi veest väljas samal ajal, kui sina talle oraalseksi teed.

Ära unusta libestit

Pea meeles, et vesi sind sealt alt ei niisuta, vaid hoopis eemaldab su naturaalse libesti ja ilma selleta seksimine toob tagajärjeks juba ebameeldivamad asjad. Dr Sadie soovitab võtta vette kaasa silikooni baasil libesti, mida vesi ei eemalda ja mis püsib kaua, mistõttu sa ei pea seda kogu aeg juurde panema.

Võtke ka mõni mänguasi kaasa

Uuringud väidavad, et paarid, kes kasutavad sekslelusid, on oma sekseludega rohkem rahul, kui need, kes neid kasutada ei julge. Seetõttu pole ju mingi ime, et maailmas nii palju seksmänguasju ostetakse ja tegemist on miljardeid väärt majandusharuga. Leiutatud on ka mitmeid veekindlaid mänguasju nagu peeniserõngad, vibraatorid ja jänkukesed. Kui sulle sellised asjad meeldivad, võta need ka vette kaasa.

Allikas: Fatherly