Kas midagi taolist nagu narkootikumid, mille järele su keha sõltuvuse korral sõna otseses mõttes kisendab või pigem nagu šokolaadilembus, mida sa hellitlevalt (ja õigustavalt) samuti sõltuvuseks nimetad?

Internetist uurides selgub, et tegu võib olla tõsise häirega, mis võib inimese elu rikkuda ning mille all kannatab umbes 3-6 protsenti rahvastikust.

Aga kes tõmbab piiri, millal on see tõeline haigus, soov iga paari tunni tagant rahuldust saada ning millal lihtsalt jultumus, et kõiki elu pakutud võimalusi ära kasutada?

Väidetavalt on seksisõltuvust ravimas käinud näiteks sellised suurnimed nagu Michael Douglas ja David Duchovny. Hiljuti lisandus nimekirja golfiäss Tiger Woods, kes ohtrate armukeste ilmsikstuleku eest sõltuvusravile pages.

Kui reaalne tundub mõte, et elate aastaid koos mehega (naisega), kes on seksist täielikult sõltuvuses ja peab ilmselt päeva jooksul korduvalt ja korduvalt rahuldust saama ning teil ei ole sellest õrna aimugi?

Ja kuidas see üldse käib, kui abielupaar ühe päeva jooksul mitu korda vahekorras on? Kas siis on tegu aktiivset suguelu elavate armastavate abikaasadega? Kui üks neist oma agarust ka teistega jagab, kas alles siis saab temast seksisõltlane?

Tänapäeva moodne ühiskond tõrjub vist välja lihtlabase abielurikkumise ja petmise ja toob asemele haiguse, mille najal saab haletsusekoormat kandes kõik andeks paluda/anda ning õnnelikult koos edasi elada.

Mida sina sellisest haigusest arvad?