Delfi Naistelehte üleskutse peale reageerisin koheselt. Valikut tehes otsustasin seekord mõelda meie mõlema peale ning peeniserõngas tundus selleks sobivat imehästi: ümber peenise asetatuna tugevdab see mehe erektsiooni ning pärsib ejakulatsiooni; samas masseerib rõngas naise tundlikke erogeenseid tsoone ning aitab naist kergemini orgasmini jõuda.

Paki avades leidsime sealt seest kolm erinevat kummist valmistatud rõngast, millest üks oli tunduvalt suurem kui kaks ülejäänut ning ka kujule oli leitud teine lahendus. Kui väiksemate peeniserõngaste ümber oli vähe lisavidinaid ning välimuselt vastasid rohkem minu arusaamadele klassikalistest nn. „rõõmurõngastest“ , siis suuremal rõngal oli lisatud juurde natukene lisaatribuutikat nagu kuulikesed koos kidadega. Pooled kuulikestest olid pehmest kummitaolisest materjalist nagu rõngas ise, ülejäänud sisaldasid endas tugevamast plastist kuulikesi, mis isegi pigistades oma kuju ei muuda.

Millised olid siis ootused rõõmurõngaste osas? Pakendite pealt võis lugeda, et „rahuldus garanteeritud“ ning „pikendab erektsiooni“. Igaks juhtuks suhtusin nende toimesse suurema eelarvamuseta, kuid mingit muutust ootasin seksis küll. Näiteks uutmoodi aistingud ja stimulatsioon. Et aga ootused asendada kogemustega, asusime asja kallale.

Alustasime atraktiivsema mänguasjaga. Peenisele paigaldamine ei valmistanud peavalu ka algajatele, protsess ise oli mugavam ja kiiremgi kui kondoomi kasutamine. Mehe poolt kuulsin vastuseks, et olgugi et tegu oli rõngastepartiist suurimaga, istus see siiski peenisejuurel kindlalt ning oli vaevu tajutav. Materjali pehmust arvestades tundus see täiesti loogiline. Vahekorda asudes ei tundnud küll mingit tugevat stimulatsiooni või ärritust oma erogeensetes piirkondades.

Olukord muutus, proovides erinevaid asendeid. Võimalik, et stimulatsioon oli just nii tugev kui ta pidigi olema, kuna liigne ärritus kustutaks erutuse. Orgasm, mis meid lõpplahendusena sellest suurest katsumusest vabastas, ei erinenud oluliselt varasematest, kuigi jah — selle esilekutsumine tundus ehk mõnevõrra lihtsam. Mehe kogetu põhjal võib teha järelduse, et erektsioon tõesti püsib (olgugi, et ka ilma abivahenditeta), kuid orgasmini jõudmine võtab mõnevõrra rohkem aega ja tee selleni on nauditavam ning pingevabam kui tavaliselt. Samuti aitab rõõmurõngas kaasa mehe orgasmi intensiivsusele, see on lühem kuid jõulisem.


Katsetuste põhjal järeldusi tehes võiks öelda, et peeniserõngad olid küll vaheldus senikogetud seksi kõrvale, kuid igapäevaseks kasutamiseks nad mõeldud ei ole. Peamine funktsioon on siiski mehe erektsiooni säilitamine ning kui mehel sellega probleeme pole, puudub ka põhjus olematut probleemi kunstlikult likvideerida. Peeniserõngast tingitud lisanauding vahekorra ajal aga on ainult boonuseks!

Hindaks järgmiselt: minu kui naisterahva vaatenurgast 5 punkti ning mehe poolt 8 punkti 10-st. Kuigi ma otsest vajadust rõngaste järele ei näe, ei või iial teada, mil ainult need väikesed pehmed mänguasjad suudavad teiba vankumatult kõrgel hoida.