Väldi võltsinguid

Nii nagu igal alal, leidub ka seksmänguasjade tööstuses neid, kes hakkavad edukate suurtootjate poolt turustatud tooteid kopeerima. Tulemus ei ole aga alati just kõige kvaliteetsem. Osta oma mänguasju kindlasti korralikest poodidest, mille puhul võid kindel olla, et nemad võltsingu vahendamisega ei tegele.

Eelista kvaliteetset toodet

Nii nagu jooksutossude puhul, tuleks ka seksmänguasjade maailmas eelistada kvaliteetseid (ja seetõttu ka võib-olla natukene kallimaid) tooteid. Ära riski!

Puhtus on asja võti

Pese oma mänguasja enne ja pärast kasutamist, et olla kindel kõikvõimalike bakterite tekkimises ning vohamises. Nii nagu iga suhte puhul, peaks ka sinu ja su mänguasja suhe olema austusele üles ehitatud — hoia teda!

Ära jaga!

Kui su sõbranna küsib sult seelikut laenuks, siis see on üks asi. Kui ta aga oma küüsi sinu vibraatori järgi sirutama hakkab, siis katkesta see mõte juba eos. Sa ei või kunagi kindel olla, et mida ta sellega ette võtab.

Hoia kummist eemale

Paljud seksmänguasjad on valmistatud tarretiselaadsest kummist. Ära selliseid asju enda koju too. Neid on tavaliselt töödeldud kemikaalidega, mis pehmendavad plastmassi ja seega ei ole need just kõige parem ja tervislikum valik.

Silikoon on õige valik!

Silikoonist mänguasju on lihtne puhastada. Samuti on see materjal, mis juba oma loomult baktereid eemal hoiab. Seetõttu kasutavad seda paljud kvaliteetsete seksmänguasjade tootjad.

Metall ja klaas

Pea meeles, et metall võib allergiaid tekitada, seega vali kindlasti endale sobiv! Klaasist tooted peaksid aga olema kõrge kvaliteediga ja siledad.

Loe kommentaare ja arvamusi

Google on selleks, et infot saada. Kasuta seda ära! Loe kindlasti arvamusi nii poe kui ka väljavalitud toodete kohta.

Kodulehed

Firmade kohta ütleb tänapäeval kindlasti palju ka see, kui palju aega ja vaeva nad oma kodulehekülgedesse panustavad. Kui see näiteks üldse puudub või tundub kuidagi väga kahtlane, siis tasub ka sellest ettevõttest kaarega mööda käia.

Ninatest

Enne kui väljavalitud toote ära ostad, testi seda oma ninaotsaga. Pane ta tööle ja tunned, mida ta seal naba all teha suudab. Kui hakkad aevastama, siis peaksid kotist kiiresti rahakoti järele haarama!

Allikas: Female First