1. Prosecco-dušš
Kui sulle lihtsalt ei meeldi meheau või sealt tuleva vedeliku maitse, siis ei tähenda see, et oraalseks on mängust väljas. Saate seda mõlemad nautida! Selmet saata poiss üksinda duši alla, tee talle parem vahuveinidušš. See on maru mänguline! Enne asja kallale asumist ava pudel kihisevat, vaata vaid, et klaas oleks alati täis ja lähedal. Võta lonks, ent ära neela seda alla ja aseta peenis oma suhu “mullivanni”. See on mõlemale poolele nauditav, kuna vahuveini mullikesed on mehele põnev ja sina saad mehe fallosele teha eriti luksuslikku hoolitsust.

2. Oraalseksi tippklass
Kui naisel läheb orgasmi saamisega kaunis kaua aega, siis lisa mängu G-punkti stimulatsioon, et tempokamalt ühele poole saada. Võtke sisse traditsiooniline poos (tema lamab selili ning sina askeldad ta jalge vahel), pane ta tuppe üks-kaks sõrme ja hakka keelega tööle. Hoia seda nagu konksu, mille ots on suunatud tema kõhu poole. Ära mine aga liiga hoogu! Sõrm käib sisse vaid poolest saati ning seejärel otsi õiget kohta, mida vajutama hakkata. Seejärel tee sõrmega liigutus, nagu kutsuksid kedagi enda poole. Kui aga tahad naise päeva tõeliselt eriliseks teha, tasub kasutada G-punkti lelu!

3. Kombo
Kui aga meespool on see, kellel läheb tippu jõudmiseks kaua aega, lisa anaali õrritamine ja mängi tema munanditega, et fellatio oleks tippklass. Las mees seisab ja sina kükita ta ette ning alusta oraalseksiga nagu tavaliselt. Siis üllata teda ja pane oma keel ta päraku vastu, keelega õrnalt õrritades. Seejärel tugevda keelelihaseid ning suru oma keel sisse-välja. Samal ajal hellita oma käega tema peenist. Tule munandeid lakkudes meheau juurde tagasi ning keelega selle ümber ringe tehes keskendu peenisepeale. Jätka suuga fallose juures, aseta oma libestiga kaetud sõrm tema pärakusse moment enne, kui mees tuleb!

4. Pigista, et hoogu maha võtta
Kui probleem on vastupidine ja mees saab orgasmi liiga kiiresti, siis katseta seda nippi! Iga kord, kui on oht, et ta jõuab tippu, peatu ja pane oma peopesa vastu ta peenisepead, sõrmedega pigista seda õrnalt, ent piisavalt tugevalt. See aitab verel minna otsast tagasi ning vähendab riski, et ta peaks liiga nobedalt lõpetama.

5. Keeletrenn
Kuigi ka lobisemine annab keelele head koormust, võiks neid harjutusi siiski teha, et anda meistriklassi väärilist suuseksi. Tee 10-20 korda keelekõverdusi, et lihased soojaks saada. Seisa seejärel peegli ees, et järgmisi harjutust õigesti teha. Pane oma keel konksukujuliselt nii, et selle tipp puudutaks suulage, tee ka seda sama palju kordusi. Teiseks harjutuseks on kauss – pinguta lihaseid, et keel oleks kujult kausjas, ka see tahab oma 10-20 kordust. Eelviimasena on sirutused sirutused. Lükka keel nii palju välja, kui saad, ja siis tõmba tagasi. Tee sama palju kordusi nagu eelmiste puhulgi. Viimane, ent mitte vähemtähtsam on keelepuudutused. Iseasi on muidugi, kas keel nii pikk on, aga proovida tasub. Proovi keelega puudutada kõigepealt oma nina ja seejärel lõuga.