A(II) grupi
esindajad on kohusetundlikud ning häbelikud inimesed, kes hoolikalt täidavad oma kohustusi. Nad on ustavad oma sõpradele ja lähedastele. Töönarkomaanidena pole nad eriti seksuaalsed, kuigi on valmis regulaarselt täitma oma abielukohustusi. Seetõttu, kui teie partneril on antud veregrupp, haarake initsiatiiv oma kätte ning püüdke ise seksuaalelu mitmekesistada.

B(III) grupi inimesed on sensuaalsed natuurid, need on peenetundelised ja andekad inimesed, usaldusväärsed kolleegid ja sõbrad. Nii tööl kui ka seksis on neil kõrged nõudmised nii enese kui ka alluvate ja sõprade suhtes. Välise rahulikkuse ja kõigutamatuse taga on neil peidus tundlik ja haavatav hing. Nad võivad näida külmadena, kuid armastuses on nende tunded tormilised ning taltsutamatud.

AB(IV) grupi inimesed on sageli haaratud tugevatest kirgedest, millised elatakse läbi üksinduses. Oma saladusi ei usaldata mitte kellelegi. Ometi ei sega püüd üksindusele head, kvaliteetset ja kirglikku seksi, milleks nad võimelised on.

O(I) gruppi kuuluvad inimesed, kelle saatuseks on pidevas liikumises olemine. Nad on energilised, seltskondlikud, tahtejõulised, võimelised läbi lööma ning kontakte looma. Ja loomulikult on nad seksuaalsuhetes väga ja väga temperamentsed. Nad fantaseerivad ja eksperimenteerivad voodis lõbuga, ajuti on nad lausa väsimatud.

Delfi Naisteleht 8/16/2004