Me ju teame, millest me peaksime mõtlema, kui oma kõige kallimaga voodis oleme — ikka temast! Aga ikka vahel hakkab segama mõte, et keegi peab veel koeraga välja minema, enne kui te magama jääte või tuleb meelde, et pesu jäi pesumasinast välja võtmata… aga need on veel süütud mõtted!

Lovehoney uurimusest tuli välja, et lausa 50% naistest mõtlevad seksi ajal teisele mehele. Huvitav on see, et teisele naisele mõtlevad seksi ajal ainult 42% meestest — tervelt 8% vähem kui naised.

Tegelikult ei tasu muretseda: fantaseerimine iseenesest ei ole veel midagi halba. See on täiesti normaalne osa voodielust, nii et pole vaja ennast süüdi tunda — pigem on fantaseerimine hea asi, eriti kui see muudab voodirõõmud intensiivsemaks. Fantaseerimine jääbki üldjuhul ainult fantaseerimiseks.

Teiselt poolt… kui sa fantaseerid kellestki teisest iga kord, kui sa oma kallimaga voodis oled ja tunned, et ilma selleta jääks teie lähedus poolikuks ehk sa ei jõuagi ilma fantaseerimata orgasmini, siis võib teie suhtes olla siiski väike probleem… Mida sel juhul teha?

Kõige olulisem on keskenduda hetkele. Mõtle sellele, kus tema käed parajasti on ja mida ta nendega teeb. Sulge silmad ja hinga sügavalt. Võta sellest hetkest kõik. Aga peaasi: ole vaba — ja kui sa just iga viimast kui hetke teie seksuaalühtest teisele mehele mõeldes ei veeda, siis ei tee väike fantaasialisand paha teile kummalegi!

Allikas: She Knows