Maasikas

Need mahlased ja lopsakad marjad on juba iseenesest seksikad, kuid peale selle sisaldavad need antioksüdante, mis aitavad kaasa vereringlusele ja see omakorda vapustavale seksielamusele.

Munad

Keedetult, praetult, pudruna või pošeeritult — munad on täis B6-vitamiini, mis aitab keha hormoonitaseme tasakaalu viia ja stressiga toime tulla. Psühho-ülemus või talumatu ämm nullivad su seksiisu? Telli omlett või söö teisi B6-vitamiini sisaldavaid roogi (spinat, porgandid, herned, päevalilleseemned, kala).

Praad

Loomaliha ja tume linnuliha ohjeldavad prolaktiini tootmist (hormoon, mis suurtes kogustes nullib su seksiisu). Taimetoitlastel ei tasu aga muretseda — tuleb vaid pöörduda pruuni riisi, täisteraleiva ja roheliste lehtedega aedviljade poole.

Küüslauk

Jah, su hingeõhk on pärast seda nagu massirelv, kuid kui sellest miinusest mööda vaadata, siis küüslauk vürtsitab su sekselu, laiendades veresooni ja aidates kaasa kiiremale vereringlusele.

Šokolaad

Paljud naised on põhjusega suured šokolaadiarmastajad. Šokolaad sisaldab ühendit metüülksanteen, mis vallandab dopamiini. Dopamiin pakub aga naudingut ja paneb su parTneri käte vahel suisa sulama.

Apelsinid

C-vitamiin ei võitle ainult külmetusega, vaid tõstab ka keha oksütotsiini — hormooni, mis tekitab sinus isu siduda end kellegagi kõige loomulikumal moel — kaisutades.

Kaerahelbed

Kaerahelbed ei näe küll kuigi seksikad välja, kuid ka kaer tõstab vere testosteroonitaset.

Ingver

Jood sa seda teena või sööd sushi peal, see idamaine taim kiirendab ainevahetust ja täidab su keha seksuaalse energiaga.

Maapähklid

See snäkk sisaldab rohkelt rasvhappeid, mis on on seksihormoonide oluliseks koostisosaks.

Mesi

Paned tee sisse suhkrut? Vaheta see hoopis mee vastu, sest mesi sisaldab boori — mineraali, mis tõstab su kehas libiidot toetava testosterooni taset.

Allikas: RedBook