Ole vallaline seni, kuni sa leiad kellegi, kellega sa päriselt ka magada tahad. Mitte sellepärast, et sa oled ta tüdruksõber ja see on justkui su kohustus. Ja mitte sellepärast, et muidu võib ta su maha jätta. Ja mitte sellepärast, et sa tunned end süüdi, kui talle juba kolmandat korda järjest ära ütled.

Ole vallaline seni, kuni leiad kellegi, kes tekitab tunde, et seks pole veel üks su “kodutöödest”.

Sa ei peaks teesklema, et oled põnevil, kui ta oma käed sinu kehale paneb. Sa ei peaks vaatama kella ja lootma, et ta end juba su otsast maha rulliks. Sa ei peaks end puudutama siis, kui ta ruumist lahkub, sest ta ei saanud oma tööga hakkama ja sa pead ise lõpetama.

Jää vallaliseks, kuni leiad kellegi, kes hoolib sinu kogemusest magamistoas sama palju kui enda omast. Keegi, kes pöörab su häälitsustele tähelepanu. Keegi, kes märkab, kui sa pingesse lähed. Keegi, kes õpib selgeks, kuidas sulle meeldib, et sind puudutatakse. Keegi, kes viib su seitsmendasse taevasse enne, kui tema kord on.

Ole vallaline seni, kuni leiad mehe, kes viib su orgasmini, sest kui ta on magamistoas isekas, on ta tõenäoliselt isekas ka kogu ülejäänud suhte.

Sa ei tohiks leppida kutiga, kes ei viitsi end enne seksi pesta ega raseeri end sealt alt puhtaks, kuigi ta eeldab, et sinu keha ei kata ükski üleliigne karvake. Sa ei tohiks leppida mehega, kes ei ole nõus sulle suuseksi tegema, kuigi sinult eeldab ta seda iga päev.

Suhe peaks olema võrdne, 50-50. Kui ta eeldab, et sa annad endast magamistoas kõik ega nõua midagi vastu, siis mida sa arvad, et ta sult köögis ja mujal nõuab?

Ole vallaline seni, kuni leiad kellegi, kes võtab tõsiselt seda, et suhe oleks võrdne. Keegi, kes usub, et sinu naudingud on sama olulised kui tema omad. Keegi, kes ei puhka enne, kui sa oled rahuldatud.

Ole vallaline seni, kuni leiad kellegi, kelle tõttu ootad põnevusega, millal saad endalt riided seljast rebida. Keegi, kes sind erutab ja oma “räpsed” lubadused ka täide viib. Keegi, kes tahab seksida kohe, kui alles lõpetasite.

Ole vallaline seni, kuni leiad kellegi, kes sind päriselt ka orgasmini viib.

Seks pole suhtes kõige olulisem, aga see on kohe kindlasti oluline. Ära lepi vähemaga, kui sa väärid. Oota ära see mees, kes annab sulle seda, mida sa vajad.

Allikas: Thought Catalog