Christopher Stoudt'i uuest dokfilmist "I'm Graysexual" (e.k "Ma olen hallseksuaal" - toim.) tuleb välja, et hallseksuaalsus on hall ala, mis asub seksuaalsuse ja aseksuaalsuse vahel ehk spektrist väljas. Samas inimesed, kes identifitseerivad end hallseksuaalsena, võivad sellegipoolest olla kas hetero- või homoseksuaalsed. Või biseksuaalsed.

Filmis enda loo rääkiv Jared identifitseeribki end homoseksuaalseks hallseksuaaliks: "Varem ma arvasin, et ma pole lihtsalt seda õiget leidnud," selgitab Jared. "Aga ma olen olnud koos paljude meestega ja olukord on alati sama: ma tahan oma partnerit kallistada ja suudelda, aga ma ei taha temaga seksida. Ma ei taha ka oraalseksi saada ega ise teha. Üldsegi, mulle sobib superhästi, kui mu partner jätab aluspüksid jalga."

Olulise asjana lisab Jared, et ta ei taha mõelda endast kui ebanormaalsest või imelikust, keda peaks ravima. Ta tunneb ennast hästi sellisena nagu ta on.

Ükskõik kuidas me erinevaid seksuaasusi ka nimetame, eks oluline ongi ju see, et kõik inimesed saaksid tunda end normaalsena ja hästi olenemata sellest, mida ja kellega ta voodis teha eelistab.

Allikas: Huffington Post