Teatud poosid võivad väiksema peenisega olla hoopis lihtsamad ja naudingut pakkuvamad. Siin on veel mõned põhjused, miks sa ei tohiks väiksema varustusega meest kohe maha kanda.

Anaalseks on palju lihtsam

Täiesti loogilistel põhjustel on anaalseks vähem hirmuäratavam ja mugavam, kui mehel on väiksem peenis. Sellegipoolest tuleks libesti appi võtta, aga vähemalt ei pea sa nii ärevil olema.

Ta teeb selle heaks muude seksikate viisidega

Paljud naised väidavad, et väiksema varustusega mehed on eksperdid oma käte ja keelega naudingu pakkumises. Su partner on jätkuvalt võimeline oma peenisega (see on ju jätkuvalt siiski peenis) su maailma rokkima, aga sellele lisanduvad veel teisedki oskused.

Sa võid olla sealt alt märjem

Suur peenis võib mõjuda intensiivsena ja sind ka kiiremini sealt alt “kuivatada” ning seda aastatega aina rohkem. Menopausi eel või selle ajal toimuvate hormonaalsete muutuste all kannatavatel naistel võib väikese peenisega meestega parem seksida olla, sest nad vajavad vähem libestit ja kuna vagiina muutub menopausi ajal kitsamaks, võib suure peenisega sisenemine olla ka keerulisem.

Seks ei pruugi olla nii valus

Vahel võib liiga suur peenis valu tekitada ja võid hakata seetõttu isegi oma kallimaga seksi vältima. Väiksema peenise puhul seda valu ei pruugi esineda ja selle omanikul on lihtsam sind rahuldada.

Oraalseks on sinu jaoks lihtsam

Paljud naised on väitnud, et väiksema varustusega mehele on suuseksi tegemine mugavam, sest selle suhu mahtumisega ei ole probleemi ja nad ei tunne, et hakkavad lämbuma. Sellele vist ei julge küll keegi vastu vaielda, või mis?

Allikas: Popsugar