1. Liiv

See ei toeta sind, ta poeb igalepoole pragudesse ja tulemuseks on hõõrutud ja valus nahk. Ai!

2. Väikesed olevused

Kas sa ikka tahad teada, kui palju pisikesi putukaid ja olevusi seksi käigus sulle igalepoole soovimatutesse kohtadesse pugeda võib? On asju, mida on targem vältida.

3. Soolane vesi

Kui soolane vesi mõjub su nahale kuivatavalt, siis mõtle sellele, mida ta sinu intiimpiirkonnaga teeb. Samuti kaob tänu sellele kõik “loomulik libesti”, mis seksi nauditavaks teeb.

4. Öö ootamine

Kui te ei ole just üks neist paaridest, kes Tartu kaarsillal või suurlinna purskkaevus seksis, siis ilmselt ei soovi te seda teha ka avalikus rannas kell 12 päeval. Kui kirg on suur, siis on ootamine piinarikas.

5. Kondoomijant

Turvaseks vees? Hmm.. Pigem äralibisev kondoom ja ebamugav kohmitsemine.

6. Põletikud

Vees ja rannas on asju. Alustades bakteritest ja mikroobidest ning lõpetades kõikvõimaliku sodiga. Need pahalased võivad sulle aga ebameeldiva põletiku tekitada. Ole ettevaatlik!

7. Pooside arv on limiteeritud

Rannas ei ole ilmselt õige aeg ega ka koht Kama Sutra põnevate leidude proovimiseks. Teil pole millestki kinni hoida ja ilmselt on peamiseks eesmärgiks asja kiire ära ajamine. Kõlab juba nagu liinitöö, või mis?

8. Oht vahele jääda

Iga avalik seks peidab endas ohtu kellelegi vahele jääda. Kõige hullem variant on loomulikult politsei, aga ega kõrvalised võõraste pilgud parem variant pole. Sotsiaalmeedias sellises olukorras olevast endast vist pilti leida ei tahaks?

9. Sul on kiire

Teil ei ole rannas lõpmatult palju aega. Teil on kirg, mis vajab rahuldamist ja see saab rahuldatud ruttu. Ei mingit alasti kaisutamist ja nunnutamist. Seks, toores seks!

Allikas: Your Tango