See käib siis nii, et kui tunned, et hakkad orgasmini jõudma, peatud meelega või vahetad tempot või asendit, et pisut rahuneda ja siis uuesti täie võimsusega lõpuni minna, õpetab Your Tango.
Väidetavalt muudab selline trikitamine orgasmi veel võimsamaks ja nauditavamaks, sest esiteks on keelatud vili alati magusam ja teiseks suureneb suguelundites tundlikkus ja verevool.

Orgasmikontrolli soovitatakse eriti praktiseerida neil meestel, kellel esinevad erektsiooniprobleemid — see tehnika aitab taolistest muredest üle saada.

Orgasmiäpi OMGYes teateil on orgasmikontroll naiste seas levinuim masturbatsiooniviis.

Meetodi kasutamisekson mitmeid võimalusi. On neid, kes õrritavad end 1-2 korda enne tippu jõudmist, teised aga lasevad mõnulainetel korduvalt ja korduvalt tõusta ja langeda enne, kui lõpuks võimsa pauguga lõpetavad.

Ja mõnele meeldib kontroll nii väga, et õrritavad ja õrritavad, aga põhisündmuseni ei jõuagi.

Ka tehnilises plaanis on võimalik varieerida: mõned peatuvad täielikult, lasevad kehal rahuneda ja siis alustavad uuesti, teised aga lihtsalt muudavad intensiivsust ja tegutsevad mõnda aega väga vaikselt ja rahulikult, et siis uue jõu ja energiaga tipu poole rühkida.

Kas proovid täna?