Tšilli — pipardes leiduv keemiline ühend nimega capsaicin kiirendab vereringet ja stimuleerib närvilõpmeid, mis omakorda aitab kiiremini erutuda!

Spargel ja avokaadod — rohelised E-vitamiini superstaarid, mis nii testosterooni kui östrogeeni möllama panevad ja seega ka seksiisu suurendavad.

Banaan — peeniselaadse kujuga puuvili sisaldab palju kaaliumit. Kaalium aga tugevdab lihaseid ja seega on ka orgasmid intensiivsemad.

Šokolaad — see tumepruun imemaius laseb õnnehormoonid lendu ja tekitab tunde, et seks on tõesti parim asi maailmas!

Austrid — tsink ja mineraalid, mis austrites leiduvad, tõstavad testosterooni taseme lakke. Testosteroon vastutab suuresti selle eest, kui suur seksiisu sul parasjagu on.

Granaatõun — punases viljas leiduvad antioksüdandid aitavad verd kiiremini käima panna. Tulemus? Suurem tundlikkus intiimpiirkonnas.

Punane vein — kui asi kisub romantiliseks, on aeg punane vein kapist välja otsida. See aitab lõdvestuda, õhkkonda luua ja paneb keha mõnusalt surisema! Loomulikult tasub veiniga mõõdukas olla.

Lõhe ja kreeka pähklid — mõlemad neist on täis kasulikke oomega-3 rasvhappeid, mis seksihormoonidel möllata lasevad. Tasub söömist!