Mu selg prantsatas vastu seina, kui uks valjult kinni langes. Wesi huuled ja käed olid kõikjal üle minu. Just seal, kuhu ma neid tahtsin. Me neljakesi, nüüdseks purjus, olime sõitnud limusiiniga tagasi katusekorterisse. Hector näitas mulle püstiseid pöidlaid, kui Tony teda nende magamistoa poole ajas. Ma võtsin seda kui kinnitust, et sellest pole midagi, et ma nende koju mehe tõin. Kuigi polnud palju asju, mis oleksid mind takistanud sel õhtul Wesile pretendeerimast. Viski ja igatsus tema järele olid koos liiga tugevad, et neile vastu seista. Ja nii olingi ma lõpetanud vastu seina surutuna, Wesi musklis keha mind paigal hoidmas.

„Pagan, ma tundsin sinust puudust. Tundsin sellest kehast puudust.” Tema sõrmed kaardusid mu rindade ümber. „Ma tahan sind alasti. Nüüd.” Ta pigistas ühekorraga mõlemat mu rinda, teenides sellega madala oige.

Tõmbasin kõhklematult särgi üle pea ja viskasin selle põrandale. Tema käed napsasid mu teksapükste nööbi lahti. Enne, kui ma jõudsin neist välja vingerdada, olid seal tema käed. Täpselt seal, katsudes mind, mängides Wesi välja meelitatud niiskusega. Wes tõmbas keelega rindade vahelt kaelani, peatudes kõrva juures ja näksates seda. „Ma jumaldan seda, kuidas sa end mu käte vahel tunned. Seda, kuidas su keha mulle reageerib. Tõestab, et ükskõik mida sa öelda võid, sa tahad mind.”

Üks pikk sõrm sukeldus sügavale. Teine järgnes kohe. Nii hea. Mu pea vajus kuklasse ja ma lõin selle vastu seina ära. „Ma pole kunagi eitanud sinu tahtmist.”

„Ent sa püüad seda teha.” Ta surus käe sügavamale, sõrmed vajutasid täpselt õiget punkti, pöial oskuslikult ümber mu erutuse tuuma keereldes, paisates mind mõnusalt oimetusse olekusse.

Tal oli õigus. Ma tõesti proovisin eitada, kui väga ta mulle korda läks. Ma pidin seda tegema. See aitas meie vahel distantsi hoida, kuid mitte praegu. Praegu olin ma hetkele täielikult andunud.

„Ma vajan sind,” sosistasin, kui mõnu aina suurenes.

„Oled sa pärast mind kellegagi maganud?”

„Wes,” ütlesin hoiataval toonil. See polnud vestlus, mida ma soovisin praegu pidada.

„Oled sa kellegagi ilma kummita maganud?”

„Ainult sinuga.” Ma ei valetanud. Me Aleciga olime seksi ajal alati kondoomi kasutanud. Wesiga polnud, kuid ma olin teda usaldanud, usaldasin endiselt.

Tema pilk oli sügav, kui ta minu silmi otsis. Siis tõmbas ta käe minust välja ja libistas mu püksid ja aluspesu alla.