Entusiasm

Lihtsalt “ära kannatada” pole mõtet. Usu, pole midagi erutavamat kui naine, kes tahab seksida, kes on hingega asja juures ja naudib seda, mida mees temaga teeb.

Enesekindlus

Jäta tuled põlema ja lase tal end vaadata. Näita, et sa oled oma kehaga rahul ja sul ei ole midagi selle vastu, kui ta sind vaatab, hellitab ja naudib.

Seksimõtted

Saada talle päeval vallatuid sõnumeid, suudle teda avalikult, hoia tal käest, sosista kõrva, mida tahaksid temaga õhtul teha jne. Küta ta (ja ka ennast) päeval üles ja roki õhtul magamistoas!

Fantaasiad

Rääkige teineteisele oma salajastest fantaasiatest ja viige need ellu.

Initsiatiivi haaramine

Ole ise mõnikord algataja.

Räpased sõnad

Räägi seksi ajal, mis sul plaanis on, mida sa nüüd teed ja mis tuleb järgmiseks. Ära hoia end tagasi ja peamine — ära põe!

Sooloseks

Naine, kes naudib iseennast (ja soovitavalt tema nähes), on enesekindel ning endaga rahul ja see kombinatsioon on võimsaim erutaja.

Spontaansus

Igaõhtune (või hommikune) seks on küll on mõnus, kuid igati etteaimatav. Raba ta jalust ja tõmba restorani tualetti kärmeks kähkukaks, mida ta eal ei unusta.

Orgasm

Esiteks — ära teeskle orgasmi. Ja teiseks — kui jõuad sihile, väljenda seda arusaadavalt ja valju häälega. Mehe suurim nauding on teadmine (ja nägemine), et on suutnud sind täielikult rahuldada.

Allikas: iVillage

Jaga
Kommentaarid