Misjonär
Mees (Charlie, 26): “See on minu jaoks liiga igav — misjonäris puudub igasugune kirg. Selles poosis seksimine oleks kui nõustmine tõdemusega, et elame enda elu võimalikult üksluiselt. Ma ei usu, et misjonär tegelikult ühelegi mehele meeldib.”

Naine (Jen, 37): “Kellele ei meeldiks misjonäripoos? Armatsemise ajal saab haarata mehe tagumikust ja seda mõnusalt pigistada.”

Koerapoos
Mees (Steven, 26): “Ah, see on mu täielik lemmik! Koerapoos on puhas seks.”

Naine (Ashley, 25): “See saab minult küll maksimumpunktid. Inimkeha on ehitatud koerapoosi jaoks. Eriti hästi sobib see kähkukaks poolavalikes kohtades. Selles poosis olles saab sikutada õrnalt juukseid või lüüa hellalt vastu tagumikku.”

Tüdruk peal
Mees (Timmy, 25): “Mul pole kunagi midagi selle vastu! See tähendab, et naine peab tegutsema ja mina saan rahulikult lõõgastuda.”

Naine (Helena, 27): “Kuna ma olen paras kontrollifriik, sobib see mulle ideaalselt. Saan kogu aeg jälgida, millise nurga alt ja sagedusega tahan seksida. Pealegi garanteerib see mulle alati orgasmi.”

Lusikas
Mees (Colin, 26): “Oh, see sobib igasse hommikusse, kui olen veel unine, aga tahaks hirmsasti seksida. Lusikapoosis saab võtta rahulikult, et jõuda lõpuks finišini.”

Naine (Vicky, 35): “See on ideaalne poos, kui tahan samal ajal ka veidi tukastada.”

Anaalseks
Mees (Kyle, 34): “Noh, olen seda proovinud ja edaspidi jätaks vahele. Ausalt öeldes ma lausa ootasin seda, et saaks lõpuks anaalseksi proovida. Aga pärast esimest korda tundsin, et see pole päris see. Pigem eelistan n-ö tavalist seksi.”

Naine (Jennie, 26): “Ei, ei ja veelkord ei! Ma pole seda proovinud ega kavatsegi kunagi katsetada.”

Allikas: Your Tango