Pool aega on möödas - aeg alustada erootilisema osaga. Loodetavasti olete suutnud oma kaaslase hirmu tundmatuse ees vähendada ja ta on teie jäägitu tähelepanu all mõnuledes jõudnud nii lõõgastunud kui ka erutatud seisundisse.

Ta naudib kõike, mida te selles piirkonnas ka ei teeks. Aga on paar kohta, millest te mööda ei tohiks minna: peeniseots, mis võrdub erutuvuselt naise kliitoriga, koht, kus peeniseots läheb üle peenisetüveks, mis on tulvil erootilist elektrit, ja koht, mida tuntakse kidana - too sõrmeküüne suurune koht on mehe universumi keskus. Ka peenise kehapoolsel küljel asuv lahk on äärmiselt tundlik- see on närvilõpmete lukk.

Munandikott nõuab ettevaatlikku puudutamist. Te olete õigel teel, kui see jäigastub ja tõmbub kokku otsekui tantsiks.

Munandipõieke: mõlemal pool munandikotti on põiekesed, mis meenutavad kobamisel puuharu. Te tunnete, kuidas nad teie sõrmede all jäigastuvad.

Meeste G-punkt: selle leidmiseks tõmmake sõrmedega munandikotist aanuse suunas, otsides kerget umbes 10-sendise mündi suurust õnarust. Selle koha vajutamine stimuleerib eesnääret ja peenist ennast.

Alljärgnevad on näpunäited kõigi õigete kohtade leidmiseks. Te vajate määrdeainet ja (vabandage väga) salvrätte. Alustage sellega, et asetate ta peenise vastu ta kõhtu.

Kasutades väheke määrdeainet, silitage te peenise seesmist poolt kõhust tipuni, kulutades selleks paar minutit. Seejärel tõmmake tugeva käega sõrmedega üle peeniseotsa alla munandikotini. Suhtuge sellesse kui peenisemassaazhi õrritavasse osassa. Tõmmake küüntega kergelt ülespoole munandikotist peeniseotsani. Hüpitage kergelt munandeid peos, näppige jäigastunud seemnepõisi. Kas see ajab ta ihast peaaegu hulluks?

Kui teile meeldib rääkida, siis praegu on õige aeg öelda midagi meelitavat. Seejärel liikuge edasi ta G-punkti suunas. Suruge seda õrnalt pöidlaga umbes kuus sekundit. Jälgige reageeringut - Redbooki spetsialistid väidavad, et see pidavat panema mehed ihast vingerdama. Õige kohani jõudmiseks laske mehel asetada pahkluud oma õlgadele ning põlvitage tema jalgade vahele. Kummarduge ettepoole, nii et ta põlved liiguvad ta rinna suunas. Otsige pöidlaga õnarust. Kui te ei leia õiget kohta, asetage käe randmeosa kogu piirkonda. Suruge ning saatke mees paradiisi poole teele.

Nüüd peaks ta olema juba rohkem kui valmis selleks, et naasete peenise juurde. Välja on pakkuda kaks silitamise varianti: mahlapressijat ja madu.

Mahlapressija: hoidke parema käega mehe peenisest, tõmmates maha eesnaha. Hoidke vasakut kätt peenise kohal kui langevarju, haarake kinni peenisepea servast ning liigutage vasakut rannet üles ja alla, otsekui apelsinist mahla välja pressides.

Madu: haarake peenisest parema käega. Asetage vasaku käe pöial ja nimetissõrm peenisepea all rõngasse ja libistage sõrmi nii kaugele, kui ranne võimaldab.

Proovige mõlemat silitust ja vaadake, mis talle meeldib. Korrake kuni mees orgasmini jõuab. Tõmmake hinge ning pühkige ta salvrätikuga puhtaks.