LiveScience.com avaldas viimaste aastate uuringutest märkimisväärsemad:

G-punkti ei olegi olemas?

G-punkti teatakse kui kõige erogeensemat tsooni naise kehas, oasuuruse piirkonna stimuleerimine peaks viima ülima naudinguni. Tänavuse uuringu väitel on G-punkt aga kujutletav või vähemalt selle olemasolu on väga subjektiivne.

Naised erutuvad ka enesele teadmata

Teadvustatud erutus on meile tuttav ja tunda, et uuringu andmeil erutuvad naised ka teadvustamata. Eksperimendis osalenud meeste hinnang oma erutuvusele vastas suuremalt osalt tegelikkusele. Naised hindasid oma erutuvust õigesti aga vaid neljandikul juhtudest. Uuringu autori, psühholoogiaprofessor Meredith Chiversi sõnul kinnitab see, et naise suguelundid reageerivad ka juhul, kui naine ise erutust ei tunne.

Seks ja õnn käivad käsikäes

Seksuaaleluga rahulolevad naised on uuringu järgi olenemata vanusest õnnelikumad. Pn selgusetu, kas neid naisi teeb õnnelikuks seks või peitub põhjus hoopis selles, et õnnelikud naised lihtsalt armatsevad rohkem. Fakt on, et  naise madal libiodo mõjutab nii enesehinnangut kui ka partnerlussuhet.

Spirituaalsed naised seksivad rohkem

Spirituaalsus hõlmab sageli sisemaailma vaatlemist, millest võib aga kontakti leida rohkematel viisidel kui teatakse. Teadlased on leidnud, et hingelisuses kõrgeid punkte teeninud naised seksivad suurema tõenäosusega rohkem ja neil on ka enam partnereid. Meeste puhul see paraku ei kehtinud.

Emotsionaalne truudusetus tekitab süütunnet

Naised tunnevad meestest enam süüd, kui petavad partnerit emotsionaalselt. Uuritavate naiste sõnul tekitaks neis rohkem süümepiinu teise mehesse armumine kui seksuaalne truudusetus.

Seksile keskendumine rikub olukordi

Pöörates liiga palju tähelepanu sooritusele voodis, võivad naised enda iha lämmatada, mis aga suurendab eneseteadvust, luues nõiaringi. Kuigi see võis ka varem selge olla, tõestati teooria ajuskanneeringuid uurides. Teadlased soovitavad püsida hetkes ja keskenduda vaid naudingule.