Kui sa pole varem kunagi anaalseksi proovinud, võib see tunduda väga suure asjana ja nagu kõigi muude seksuaalsete tegevuste puhul, on see midagi, milleks sa võiksid — või isegi peaksid — eelnevalt valmistuma. Valmisolek ja partnerite omavaheline suhtlemine on seksi puhul alati võtmesõnadeks.

Juhtub ka parimates peredes — mõnikord jääb seks sinnapaika ja kohe päris pikalt tuleb ilma hakkama saada. Mis siis meie alumisel korrusel toimuma hakkab?

Iga suhe vajab avatud suhtlemist, kompromisse ja tähelepanu ning sama kehtib ka teie seksuaalse suhte kohta. Kallimaga seksist rääkimine võib olla kasulik aga ka riskantne. Selleks aga, et saaksid seksi nautida, pead teadma põhilisi asju, mis meestele magamistoas ei meeldi.

“Mina sellest enam ei loobu,” kinnitab ta.

Naise keha on müsteerium ja paras pähkel teadlaste jaoks. Osad teadlased ei taha tänaseni tunnistada isegi G-punkti olemasolu, rääkimata siis naisejakulatsioonist. Naisejakulatsiooni kui fenomeni on uuritud aastakümneid, kuid viimaste aegade uuringud on tõestanud, et jah, naised ejakuleerivad.

Olete jõudnud oma abieluga sinna punkti, kus te enam ei seksi? Sa pole selle probleemiga üksi.

Ulakad kaunitarid teavad, kuidas läheneda sellele piinlikule teemale nii, et ükski osapool ei füüsiliselt ega emotsionaalselt haiget ei saaks.

On asju, mida mehed voodis jumaldavad, kuid mida nad paluda ei söanda.

Parimates pikaajalistes suhetes on olemas kindlustunne ja kaaslase tugi, aga üks vähemmeeldivamaid fakte on see, et mida kauem oma kallimaga koos oled olnud, seda suurem on tõenäosus, et su huvi seksi vastu hääbub.

Beebipillid ajavad su hormoonid segi, kondoomiga seksimine tundub ebamugav ja mõte sellest, et mingi võõras ese, nagu näiteks spiraal, su vagiinasse pannakse, tekitab samuti hirmu? Mõistame sind, rasedusvastase vahendi valimine ei ole alati kõige kergem ülesanne. See on ka põhjus, miks vaatamata riskile, on paljud paarid valmis n-ö “välja tõmbamise” peale lootma.