Kuigi suurem osa naisi eelistabki vaid fantaseerimisega piirduda, võib mõnel olla ka nimekiri tegevustest, mida ta järk-järgult ära teha üritab. Nii et kui järgmisel korral märkad, et sinu partner vajub mõttesse, võib ta just siis seigelda oma kõige metsikumate seksuaalfantaasiate salapärases maailmas.

Kas arvad, et suudad mõned neist ära arvata? Selle tabeli koostamine võttis väga kaua aega (ning vaja läks ka mitut pudelit punast veini). Naiste nimed on muudetud, et nende eraelu kaitsta.

Nii et kui sa järgmisel korral oma voodipartneriga padjajuttu puhud, võid avastada, et tema seksfantaasia on sootuks levinum, kui võiks arvata.

Pea meeles, et fantaasiad on meie seksuaalsuse normaalne ja tervislik osa. Nad võivad põhineda mõnel möödunud kogemusel või olla täielikult välja mõeldud. Mõnikord on need fantaasiad keelatud või ühiskonnas taunitavad, mistõttu neid saabki teostada ainult kujutluses. Ent nagu sa täna avastad — kaasaegne naine imetleb seksi ja seksuaalsust.

10. Võõrad öös

Paljudele naistele meeldib mõelda kohtumisest salapärase mehega, kellega minnakse mõnda nimetusse motelli, et veeta metsik ja tabudeta öö. Mõnikord tundub naistele, et nad saavad ennast täielikult vabaks lasta ainult võõra inimesega, kes neid ei kritiseeri. Ja kes sellest hoolikski? Tõenäoliselt nad selle mehega niikuinii enam ei kohtu. Merle ütles selle kohta nii: “Mõte kirglikust ööst võhivõõraga, kus ma saaksin olla meesteküti rollis, on vägagi ahvatlev ja meelierutav. Kõige parem osa on see, kui me pärast kumbki oma teed läheme, teadmata isegi üksteise nime.”

9. Mida rohkem, seda uhkem

Grupiseks osutus naiste seas populaarseks teemaks. “Kujutlus sellest vabadusest, mis valitseb olukorras, kus sa oled alasti terve hulga samamoodi paljastatud inimeste ees ning lased erinevatel meestel ja naistel samaaegselt oma keha puudutada ja sellesse siseneda, on uskumatult erootiline.”Mehed, pidage meeles: see on fantaasia. Ärge arvake ekslikult, et kõik naised ka tegelikult tahaksid grupiseksi harrastada, nii et ei ole mõtet kõiki oma sõpru järgmisele kohtamisele kaasa kutsuda (muidugi kui just naispool ise seda ei palu).

8. Isakese mängimine

Kui üldse on midagi, mille nimel naised oleks valmis surema, siis see on täieliku kontrolli saamine mehe üle. Selle teema all mainitud ideed olid pehmelt öeldes huvitavad. Näiteks:

  • mehele laksu andmine
  • mehe käsutamine, et ta teeks teatud seksuaalseid toiminguid
  • mehe viimine nii kaugele, et ta oleks sunnitud naist oma soovide täitmiseks anuma
  • mehe kamandamine, et ta lutsiks naise peeneid kingakontsi või mõnda muud falloslikku eset

7. Enda vaatamiseks väljapanek

Tänapäeva enesekindlate naiste maailmas ei olnud üllatav teada saada, et paljud neist fantaseerivad sellest, et neid seksi ajal jälgitaks. Nende sõnul saavad nad jõudu ja enesekindlust teadmisest, et keegi teine nende “etteaste” peale erutub.“Kui ma kujutlen, kuidas ma teiste inimeste nähes oma partneri riista suhu võtan, pakub mulle rahuldust, sest ma tunnen ennast seksikamana.” Võib-olla need naised tunnevad, et nad mängivad mõnes erootilises filmis.

6. Mõeldes õpetajale

Kuigi enamik naisi ütles, et nad fantaseerivad võimukast õpetajast, läksid nende arvamused lahku nende endi rolli osas. Kui mõned naised alistuksid oma sõnul õpetaja nõudmistele, siis teised vastupidi hakkaks talle vastu ja oleks sõnakuulmatud. Vicky ütles: “Kui ta seletaks mulle, kuidas tema riista limpsida ja imeda või kui kiiresti ma peaks tema peal ratsutama, saaksin orgasmi veel enne kui jõuaksin öelda ‘jah, õpetaja’.” Näete siis, mehed? Naised tahavad, et te neid voodis korrale kutsuksite. Samas sekkus jutuajamisse Denise: “See on erinev. Mõnes fantaasias olen ma sõnakuulekas, kuid teinekord hakkan vastu ja keeldun täitmast kõiki tema korraldusi, kuni ta mu lõpuks voodi külge kinni seob ja minusse sisenedes mu maha rahustab.” Hmm, kisub päris kuumaks.

5. Kolm on seltskond

No seda oskasite te küll kindlasti ette aimata. Jah, peaaegu kõik naised tahaks jagada oma keha teise naisega või on seda teinud. Kas oled armukade, et sind kõrvale jäetakse. Pole põhjust. Enamik naisi tahaks, et nende mees neid selle töö … või mängu juures pealt vaataks. “Mõte teise pehme, karvadeta keha puudutamisest ja muu hulgas näiteks tema keele imemisest näib väga erootiline,” ütles Sara. Jep, see näib tõesti üsna ahvatlev, kuid kas teil, meestel, ei lähe raskeks lihtsalt nurgas istuda ja vaadata. Sest need naised ju ütlesid, et nad ei tahaks näha teid kaasa löömas. Või hea küll, üks siiski tahaks. Jah, teil on võimalik veenda oma partnerit nõustuma kolmekaga.

4. Korralik jootraha

Kuigi minuga rääkinud naised olid kõik edukad tööinimesed eeskujuliku karjääriga, fantaseerisid mõned neist stripparina töötamisest ning teised läksid veel kaugemale ja kujutlesid, et on prostituudid. Nagu näha on see fantaasia kaetud uskumatu romantilise looriga, sest kumbki töö pole sedavõrd glamuurne, et naised neid eriala valikul tegelikult eelistaksid.“Kui ma fantaasias kliendi süles tantsin, annab ta mulle sada dollarit ning ma jätkan tantsu, ainult et siis tal ei ole enam pükse jalas,” kirjeldas Tiina julgelt. Kui ma küsisin Amberilt tema prostituudi-fantaasia kohta, ütles ta: “Härrasmees kutsuks mu oma kallisse autosse ning ma ratsutaksin tema peal mõnes räpases kõrvaltänavas, samal ajal kui ta rooli taga istub. Ta maksaks mulle mu tasu ja juba ma olekski läinud.”

3. Kaks meest korraga

Suuremale osale meestest meeldib mõte sellest, kuidas kaks naist samaaegselt nende kohal askeldaksid. Samamoodi fantaseerivad ka naised kahest mehest korraga oma keha vastas.Mõned kujutlesid õrna ja erootilist stseeni, samas kui teised eelistasid pornofilmiga sarnanevat seksi.Üks huvitavamaid väiteid kahe mehe kohta oli fantaasia, kus üks mees oleks naise sees, samal ajal kui teine limpsiks tema kliitorit. Praktikas oleks see sama hästi kui võimatu (eriti kui asjaosalised mehed pole biseksuaalsed), kuid intrigeeriv sellegipoolest. Veel üks huvitav variant oli stseen, kus üks mees on naisesse sisenenud selja tagant, samal ajal kui naine teeb teisele oraalseksi. Amber on fantaseerinud sellest, kuidas kaks meest korraga talle suuseksi teevad või kuidas üks mees teeb talle suuseksi, samal ajal kui teine imeb ta rindu. Muide, seda erinevate variantide nimekirja võiks jätkata veel tunde. Üks naine ei teinud saladust sellest, et ta tahaks olla kõlvatu ning teha kõiki neid keelatud asju, mida enamik naisi peab alandavaks. Ta fantaseeris, kuidas talle korraga nii aanusesse kui vagiinasse sisenetakse, kuidas mehed oma laadungi üle kogu ta keha purskavad ning — mis kõige pöörasem — ta tahaks seda kõike kogeda seotud silmadega.

2. Kinnita külge

Selgelt üks populaarsemaid naiste fantaasiaid on see, et nad sõna otseses mõttes saaksid üheks ööks meheks muutuda. Nad tahaksid käituda ja riietuda mehena — olla mees kuni suguelunditeni välja. Just, ma räägin külgekinnitatavast peenisest.Ühel vestluses osalenud naisel avanes ka tegelikkuses võimalus oma fantaasia teoks teha ning ta kasutas oma poiss-sõbra vastutulelikkuse täiel määral ära. “See oli täiesti uskumatu, kui ma sain mehesse siseneda ja tunda seda jõudu, mida tavaliselt seostatakse agressoriks olekuga.” “Selles, kui mees on haavatavas asendis, on midagi uskumatult erutavat,” möönis Carol. “Mõte sellest, et me saame olla rollis, mis tavaliselt kuulub meestele, on tõenäoliselt kõige rohkem erutust tekitav asi üldse.”

1. Oh, mu neitsilikud kõrvad

Kuigi vägistamisest fantaseerimine ei tundu eriti usutav, siis ometi suurem osa naisi nimetab seda just nii. Nad tahavad mängida süütut, naiivset, teadmatut noort tütarlast, keda riukalik jahimehe tüüpi mees ära kasutab.Ta suruks naise jõuga vastu seina ning “… hoiaks ühe käega mu käsi pea kohal kinni, samal ajal kui teine käsi oleks liikunud mu seeliku alla ja mudiks vagiinat.” See kirjeldus pälvis tunnustava peanoogutuse kõigilt ruumis viibinud naistelt. Andrea läks veelgi kaugemale ja rääkis, et mees “rebiks mu riided seljast, suruks mu jalad laiali, tungiks minusse ning samal ajal määriks oma jõuliste suudlustega mu näo üleni huulepulgaseks.” Mehed, pidage meeles, et need on fantaasiad; ärge arvake, et see artikkel annab teile alust pakkuda oma naisele ürgaegset kohtlemist. Fantaasiaid hinnataksegi just sellepärast, et suurem osa neist ei saa kunagi teoks.