1. Ta tahab olla üllatatud

Klišeena tunduvad šokolaad ja lilled toimivad tegelikult väga hästi! Iga naine soovib sisimas, et tema silmarõõm talle tähelepanu pööraks ning teda mõnikord üllataks.

2. Ta tahab, et sa oleksid hea õpilane

Kui naine liigub suuga sinu nabapiirkonnast allapoole on sul tavaliselt peas ainult üks mõte — jess! Naise puhul on asi aga natukene keerulisem. Ta tahab, et sa kuulaksid tema õpetusi ja jälgiksid tema kehakeelt. Õpi aru saama, mida ta tõeliselt naudib ning võti tema südamesse on igavesti sinu.

3. Ta tahab, et sa eputaksid temaga

On üks asi kuhjata ta üle tähelepanuga siis, kui olete kahekesi. Naised soovivad tähelepanu ka väljaspool. Käi teda linna peal näitamas, tutvusta teda oma sõpradele kui maailma kaunimat naist. Avalik kiindumuse näitamine viib tõeliselt pöörase seksini koduseinte vahel.

4. Ta tahab, et sa hoiaksid teda

Kallista oma naist, hoia teda kaisus. Ta vajab ja naudib lähedust. Ära tee seda ainult pärast seksi. Miks mitte olla teineteise käte vahel õhtul lemmikseriaali vaadates?

5. Ta tahab suudelda

Võib-olla ei tundu sulle pidev suudlemine enam nii ahvatlev kui teismeeas, aga ära unusta, et su naine naudib seda. See on viis demonstreerida kirge ning armastust.

6. Ta tahab tunda iha

Loomulikult naudib ta seda, kui sina tema järgi ihaled. Aga ära unusta teda enda järgi ihalema panna. Kui sa suudad välja mõelda, kuidas seda teha, siis täitub teie elu kindlasti suurema koguse armatsemisega!

7. Ta tahab su tähelepanu

Kui su partner tunneb, et sa ei kuula teda või ei huvitu tema tegemistest absoluutselt, siis nõrgeneb teie side märgatavalt. Ta muutub külmemaks ja hakkab tähelepanu otsima väljastpoolt.

8. Ta tahab seksikaid komplimente

Kui sina tunned võib-olla piinlikust oma peenise pärast, siis naine on ebakindel terve oma keha suhtes. Tee talle kompliment! Pane ta aru saama, et ta on ilus!

9. Ta tahab, et sa julgeksid talle silma vaadata

Ära muretse sellepärast, et seksi ajal võib silmside olla piinlik. Kui sa teed seda kirglikul momendil, siis saab su naine sellest ainult hoogu juurde.