1. Mehe orgasm kestab keskmielt 5-30 sekundit, nii et ei mingeid kaheminutilisi kliimakseid, mida kadestada.

2. Ka mehed suudavad orgasmi teeselda ja teevad seda õigupoolest üpris tihti. Ai!

3. Orgasm ja ejakulatsioon ei käi alati käsikäes, nii et kui su mehel ei “tule”, ei tähenda see, et ta orgasmi ei saanud. 

4. Mõnele mehele piisab orgasmini jõudmiseks vaid kahest minutist! Tõsijutt, stardist finišini võib kuluda vaid kaks minutit. Vaesed naised, isegi lugu ei jõua selle ajaga lõpuni mängida…

5. … keskmiselt kulub aga meestel selleks seitse minutit.

6. Ka mehed on multiorgasmideks võimelised. Tõsi, mitte küll paljud, kõigest umbes 15% ja need ei sisalda iga kord ejakulatsiooni, vaid annavad lihtsalt maksimaalse mõnutunde. Ent siiski…

7. Isegi kui nad väga tahaks, ei saa mehed pärast orgasmi kohe uuesti seksi juurde asuda. Vahepeal tuleb ikka akusid ka laadida ja selles osas on mehed täiesti erinevad — kellel kulub selleks kolm minutit, kellel kolm tundi.

8.Vähe sellest, et osad neist on saanud ka meie multiorgasmid, on meestel ka G-punkt olemas. Selle asukoht pole küll nii seksikas nagu meil — mehe G-punkt asub nimelt ta päraku eesseinas.

9. Et meest kiiremini orgasmini viia, tuleks puudutada tema kõige tundlikumaid piirkondi. Kus need on? Peenisepea alune, ala munandite ja päraku vahel ja loomulikult G-punkt, millest rääkisime eelmises punktis.

Allikas: allwomenstalk.com