1. “Käitu normaalselt.”

Multifilmides muutuksid sellises situatsioonis meeskarakteri silmad ilmselt kolm korda suuremaks, tema keel ja lõug vajuksid maani ning kõrvadest hakkaks auru välja tulema. Asi polegi tegelikkusest väga kaugel. Kui sa end mehe ees lahti riietama hakkad, siis tõuseb tema südametöö kiirus märgatavalt. Ja usu, ta tahaks hundimoodi ulguma hakata. Aga ta ei tee seda. Ta üritab end kõigest väest vaos hoida.

2. “Lõpuks ometi saan ma vahtida!”

Tänaval rindade vaatamine ei ole sotsiaalsete normide kohaselt kuigivõrd viisakas. Kui sa aga ise talle neid näidata otsustad, siis on ta olukorraga vägagi rahul. Ta justkui skännib selle pildi oma ajusoppi, et siis vajadusel see sealt jälle üles otsida.

3. “Jää meelde, jää meelde!”

Nüüd ta palub, et see pilt talle ikka meelde jääks.

4. “Ma vist pidin midagi tegema..”

Võib olla olukord, kus tema postkast ummistub vihase ülemuse kirjadest, pesu vajab pesemist või koer jalutamist. Kui su pesu aga oma tee põrandale leiab, siis on see kõik peast pühitud.

5. “Oota nüüd!”

Mehed jõuavad orgasmini palju kiiremini kui naised. See tähendab aga nende vaesekeste jaoks palju rohkem tööd — nimelt peavad nad ju kauem vastu pidama. Seega püüavadki nad end mõttemaailmas maha rahustada, leida tempo, mis teile mõlemale sobilik on.

6. “Tahaks, et ta teaks, mida ta soovib, et ma teeks.”

Ära karda natuke käsutav olla. Nii muudad oma mehe elu palju lihtsamaks ja viid tema peast mõtted, kus ta muretseb selle pärast, mida ta nüüd sinuga ette võtma peaks. Ole avatud!

7. “Mul on tõeliselt vedanud!”

Aitäh, maailm! Aitäh, naised!

8. “Miks ta küll nii ebakindel on?”

Jah, ka meestel on oma keha pärast ehk paar muremõtet. Kui ta sind aga alasti näeb, siis ei suuda ta aru saada, mille pärast sina küll pabistama peaksid. Kui sa katad oma rinda, kõnnid veidralt või peidad end teki alla, siis teeb ta kõik, et sind end mugavamalt tundma panna.

9. Õnnis vaikus

Miks üldse midagi enam mõelda? Enam paremaks minna ei saa!