Seks, mis kuhugi ei vii: “Ostsin kord kondoomid, mis oleksid pidanud aitama mul kauem vastu pidada ehk põhimõtteliselt sisaldasid need tuimestavat geeli ja ma ei suutnudki seda kõvana hoida. Ta otsustas, et teeb mulle siis suuseksi, aga mul vajus ka ta suus ära. See oli pigem naljakas, kui hirmuäratav, aga pidime lõpuks mõlemad leppima, et täna õhtul ei saa meist kumbki orgasmi.”

Seks klounide pilkude all: “Mu sõbra vanaisa oli just ära surnud ja ta vanemad palusid tal mõneks ajaks vanaisa majja kolida, et see poleks tühi kuni nad otsustavad ära, mida sellega teha. Ta pakkus siis välja, et ma koliksin ka sinna, sest üüri me maksma ei pidanud ja muidugi olin ma nõus. Nädal enne seda, kui me sisse kolisime, kohtasin ühes baaris tüdrukut ja kuna ma ei tahtnud teda kaugele enda hetkelisse koju sõidutada, läksime me vanaisa majja ja valisime välja ühe suvalise toa. Me ei vaadanud väga ringi, sest olime teineteisega niivõrd hõivatud ja kui ta juba mu otsas oli, saime me mõlemad aru, et olime valinud toa, kus vanaisa hoidis kogu oma klounide kollektsiooni. Kogu tuba oli sõna otseses mõttes kloune täis: klouni nukud, klouni maalid… Selle peale tüdruk küsis, kas ma tõin ta sinna tuppa meelega ja ütleme nii, et mul läks päris kaua aega, et teda veenda, et ma ise olen ka seal toas esimest korda elus.”

Paraku oli mees abielus: “Kohtusime baaris ja me ei olnud väga pikalt teineteisega rääkinud, kui ta pakkus välja, et me läheksime minu poole. Läksimegi ja pärast, kui me juba riidesse panime, ütlesin talle, et seks oli imeline ja me võiksime seda veel teha. Selle peale ta vastas: “Muidugi. Ma annan sulle oma e-maili aadressi. Ma ei taha sõnumeid vahetada, sest mu naine tšekib mu telefoni.“”

Tema kuueaastane poeg astus ruumi sisse: “Olime mõlemad purjus ja läksime tüdruku juurde, tegime asja ära ja jäime magama. Järgmisel hommikul, kui ma üles ärkasin, oli ta mulle voodisse hommikusöögi toonud. Tore algus, või mis? Viis minutit hiljem astus ta kuueaastane poeg (kellest mul õrna aimugi ei olnud) tuppa ja küsis: “Kas sinust saab mu issi?” Ma ei suutnud ühtegi normaalset vastust välja mõelda, kuniks tuppa astus see tšikk ja ütles: “Loodetavasti.”"

Kutt, kus mu auto on: “Ärkasin üles ja ta palus mul lahkuda ning siis ma läksin õue ja avastasin, et mu auto oli ära viidud. Läksin siis tuppa tagasi ja ootasin…”

Okselood: “Läksin tüdrukuga baarist tema juurde. Me mõlemad olime jumala purjus, seksisime ja ta koer vaatas seda pealt. Ta oksendas mulle peale, kui mult parasjagu suhu võttis. Koristasin võimalikult palju ära, kuni vajusin ise magama. Järgmisel hommikul ärkasin selle peale üles, et ta ema üritas tuppa siseneda ja küsis, kes seal veel on. Tüdruk ütles, et mitte kedagi ja palus emal lahkuda ning teatas mulle seepeale, et ma ei saa minna enne, kui ta vanemad on tööle läinud. Muidugi ei tahtnud ma seal oksese nokuga kaks tundi veeta ja ronisin aknast välja teise korruse katusele ja hüppasin alla aeda, kus ta ema hommikumantlis seisis, kohvikruus käes. Ja muide, ma sain sellelt tüdrukult ka klamüüdia.”

Tunne nagu prosituudil: “Üks kutt, keda ma olin ka enne mitu korda kohanud, viis mu baarist koju ja jättis mulle hiljem voodi kõrvale 150 eurot. Leidsin selle, kui üles ärkasin ja raha külge oli pandud ka kirjake, millelt lugesin: “Aitäh!”

Kõige piinlikum taksosõit: “Ärkasin hommikul ja läksin õue, et endale takso tellida, aga tuli välja, et ta isa on taksojuht ja arvake ära, kes oli tema päeva esimene klient? See oli küll kõige piinlikum taksosõit mu elus.”

Naabrimees: “Ülikooli teisel aastal läksin välja just selle eesmärgiga, et kedagi kohata. Läksingi siis ühe kutiga tema juurde. Seks meil ei õnnestunud ja vajusime magama, aga hommikul, kui koju hakkasin minema, sain aru, et mu kodu on täpselt üle tee.”

Allikas: Cosmopolitan